Inspiratie

Haal design in je slaapkamer met Kårlsson Bädd

Naast comfort is de juiste sfeer in je slaapkamer belangrijk om goed te kunnen slapen. Met Kårlsson Bädd zit dat meer dan goed. Dit bed creëert de perfecte sfeer om je dag goed te beginnen én af te sluiten. In een moderne stijl die precies bij jou past. Voel jij je het meest thuis in een ruimte vol doordachte vormgeving? Heb je liever een rustige basis waarin het bed strak en opgeruimd de aandacht mag trekken? Dan is het innoverende design van Kårlsson Bädd speciaal voor jou gemaakt!

Kårlsson Bädd: een gestoffeerd bed

Het bed Bädd bestaat uit een basis van een gestoffeerd bedframe. Opvallend aan het design? Al het overbodige is in de ontwerpfase al achterwege gebleven, waardoor een strak en sterke vormgeving overblijft. Mét een luxe uitstraling dankzij de gestoffeerde looks van een boxspring.

Verschillende hoofdborden

Breid je bed Bädd uit met een hoofdbord dat precies op jouw lijf is geschreven. Zo krijgt het bed nog meer die typische en luxe ‘boxspringuitstraling’. Op een onderscheidende manier dankzij het minimalistische, slanke en ingetogen karakter van de hoofborden. Welke is jouw favoriet?

Hoofdbord Skönn

Dit hoofdbord heeft strakke lijnen met subtiel afgeronde hoeken.

Hoofdbord Hugg

Dit hoofdbord heeft net als hoofdbord Skönn strakke lijnen met subtiel afgeronde hoeken, waarbij het extra 3D vlak zorgt voor meer diepte en eigenheid.

Hoofdbord Forma

Dit brede, aan de zijkanten uitstekende hoofdbord heeft subtiele, afgeronde hoeken. Aan beide kanten zit een smal metalen plankje dat fungeert als nachtkastje. Speels én praktisch.

De pootjes maken het design af

De pootjes zijn de finishing touch voor jouw bed Bädd en maken het design helemaal af. De zwarte pootjes 3D pootjes zijn verkrijgbaar in een open en dichte uitvoering en hebben een ietwat uitlopend effect.

Het slaapcomfort

Met Kårlsson Bädd kies je altijd voor precies dat slaapcomfort dat het best bij jou past. Je kiest namelijk voor een losse bedbodem en een los matras. Zo is het comfort altijd afgestemd op je lichaam en slaapwensen. Verandert dit met de jaren of zijn je bedbodem en matras aan vernieuwing toe? Vervang ze en blijf zo eindeloos genieten van je Kårlsson Bädd.

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Weet alles over slapen.

Meer over Sanne

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing