21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

3 : 6 : 15
3
Aanbieding voor studenten van Hotel Management School

Aanbieding voor studenten van Hotel Management School

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen op de Hotel Management School in Maastricht. Binnenkort ga je aan je nieuwe leven als student beginnen!

Wonen op de campus

Het eerste jaar van je studie aan de Hotel Management School Maastricht woon je in een studentenflat op de campus. Je woont er of vijf of tien maanden en hebt er een eigen kamer. De kamers op de campus zijn ingericht als kleine hotelkamers. In de gestoffeerde en gemeubileerde kamers staan een aantal meubels al voor je klaar, waaronder een bedombouw, bureau, koelkast, boekenkast, stoel en kledingkast. Om goed te kunnen studeren is het belangrijk dat je goed uitgerust bent, en wij van Beter Bed helpen je daar graag bij. Daarom hebben wij een leuke aanbieding voor je.

Je kunt als student van de opleiding met 10% korting je slaapkamerinrichting kopen. Wij zorgen ervoor dat de door jou aangekochte spullen al voordat je arriveert op de campus, op je kamer aanwezig zijn. Makkelijk toch?

 

Bel voor jouw bestelling naar:

+31 (0)413 33 89 48


Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Goed om te weten

Via telefoon helpt een medewerker van Beter Bed je persoonlijk met de selectie van producten. Nadat je een definitieve keuze hebt gemaakt wordt jouw bestelling als offerte opgeslagen. Deze offerte kun je daarna zelf online verzilveren. Zorg ervoor dat je bij het afronden van de order het volledige bedrag betaalt. Alleen dan wordt de korting toegekend.

Jouw kamer is standaard ingericht met een bed in de maat 90x200 cm, tenzij je expliciet hebt aangegeven een langer bed te willen van 90x220cm. Houd hier rekening mee bij de selectie van door jou gewenste producten.

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing