Naar overzicht

bed Bari met lattenbodem, matras en 1 nachtkast

Outlet

Dit bed Bari is de ideale basis voor een fijn en goed bed. Het design is eenvoudig mooi en het comfort perfect dankzij een hoge instap.

Lees verder
359.20 449.-
Maten
449.- 359.20
In winkelwagen Zoek een winkel

Levertijd: 8 dagen

Met comfortabele extra hoge instap

Eenvoudig mooi design

Inclusief bedbodem, pocketveermatras en nachtkastje

Dit bed Bari is de ideale basis voor een fijn en goed bed. Het design is eenvoudig mooi en het comfort perfect dankzij een hoge instap. Hierdoor stap je gemakkelijk je bed in en uit. Bed Bari wordt geleverd inclusief de niet verstelbare Flexus 2860 bedbodem en het pocketveer matras Easy pocket van ongeveer 19 cm hoog. Het matras is geschikt voor personen tot 100 kg. tevens zit bij deze deal één bijpassend nachtkastje.

Dit bed betreft een artikel uit de Beddenreus collectie en is daarom niet te bezichtigen in de Beter Bed winkels.

Extra hoog Bed
Het bed heeft een standaard comforthoogte met hoge instap van tussen de 36.5 en 43 cm. Dit maakt het bed extra comfortabel bij het in- en uitstappen.

Materiaal
Bed Bari is gemaakt van hoogwaardig mdf. Het mdf zorgt voor een stevige en duurzame kwaliteit en is gespoten waardoor het mooi egaal blijft

Onderhoud
Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Het bed is geschikt voor alle bedbodems, ook voor elektrisch verstelbare bodems.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!