Gebruik kortingscode VAKANTIEGELD voor 8% éxtra korting op bijna alles!

: :

Hoeslakens

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Waarvoor gebruikt u eigenlijk een hoeslaken? En welk type hoeslaken past bij uw bed en slaapgedrag? Beter Bed heeft de antwoorden.
Alle hoeslakens

Ga snel naar:

1-persoons
2-persoons
spilttoppers

HoeslakensMeer over hoeslakens

 • De Beter Bed collectie omvat hoeslakens van verschillende hoogwaardige materialen, zoals satijn en jersey.
 • Een hoeslaken met elastiek in de hoeken geeft optimaal gebruiksgemak. Het bed is gemakkelijk op te maken en het onderlaken blijft goed om het matras zitten.

 • Veel van onze hoeslakens zijn strijkvrij en ook geschikt voor dikke matrassen.

 • Ook voor topmatrassen en splittopmatrassen zijn speciale hoeslakens en moltons te krijgen.

 

Perkal, jersey, satijn of flanel?

 1. Beter Bed heeft hoeslakens van verschillende materialen in de collectie. Elk materiaal heeft zo haar unieke eigenschappen.

 2. Hoeslakens van perkal katoen vindt u in vele maten en kleuren. Perkal is een fijn geweven katoen, welke zacht aanvoelt.

 3. Een hoeslaken van jersey bevat stretch. Dit komt het opmaakgemak ten goede. Jersey is bovendien strijkvrij.

 4. In de collectie vindt u ook hoeslakens van glanzend katoensatijn. Satijn heeft een luxe uitstraling en is ook strijkvrij.

 5. Zacht en warm flanel en velours zijn ook geschikt voor het maken van hoeslakens. Doordat het geruwd katoen is, voelt het lekker comfortabel en warm aan in de winter.

 6. Kijk ook eens naar onze anti-allergische hoeslakens. Deze houden uw matras vrij van huisstofmijt, schimmelsporen, pollen en stofdeeltjes.

Waarvoor dient een hoeslaken?

 1. Een hoeslaken dient ter bescherming van uw matras. Onder het hoeslaken ligt vaak een molton, welke dikker is en rechtstreeks op het matras ligt.

 2. Een hoeslaken neemt het meeste vocht en vuil op. Zo komt er minder in uw molton en vervolgens in het matras terecht en geniet u langer van uw matras.

 3. Een lekker schoon en zacht laken om op te liggen, draagt bij aan een comfortabele en goede nachtrust. Een hoeslaken wast u vaker dan uw molton.

 4. Een hoeslaken brengt ook stijl en desgewenst kleur in uw slaapkamer.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


ekomi logo

Ruim 21.500 klanten gingen u voor

9,4 / 10