Gebruik kortingscode VAKANTIEGELD voor 8% éxtra korting op bijna alles!

: :

Ruimte-besparend

Voor grote en vooral ook kleine slaapkamers

Een extra bed is altijd handig, maar staat zo in de weg als het niet gebruikt wordt. Hoe fijn is het om de slaapplaats in de kunnen vouwen, op te kunnen klappen of onder het bed te kunnen schuiven?
Alle ruimtebesparende bedden

Slaapbank Charlotte

Ruimte-besparendMeer over ruimtebesparende bedden

Niet iedereen is zodanig behuisd dat er een brede boxspring inclusief nachtkasjes en  bijpassende kledingkast in elke slaapkamer past, laat staan in de logeerkamer. En gasten ontvangen is leuk en gezellig, maar om continu een extra bed neer te zetten voor het geval dat, gaat ook wat ver. Precies om deze reden hebben wij ruimtebesparende bedden in onze collectie. Logeerbedden, vouwbedden en opklapbedden die u in een handomdraai laat verschijnen en verdwijnen. Bedden die u gemakkelijk onder elkaar schuift zodat er geen onnodige ruimte wordt ingenomen. Laat die log├ęs maar komen!

 

De vouwbedden van Beter Bed

  1. Vouw- en opklapbedden

    De handige vouwbedden en opklapbedden uit de Beter Bed collectie tovert u in een handomdraai om tot volwaardig logeerbed.

  2. Onderschuifbedden

    Een onderschuifbed is ideaal als u soms een tweepersoonsbed wilt hebben en soms een eenpersoonsbed. Het onderste bed is uit te schuiven en kan zowel in lage als hoge stand gebruikt worden. Eenmaal uitgeklapt hebben beide bedden dezelfde lighoogte.

  3. Opbergruimte

    De vlakke boxspring Espace heeft unieke opbergruimte in de box. Hier past al uw beddengoed, kleding of wat dan ook in. Handig als u verder weinig opbergruimte hebt in uw slaapkamer!

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!