Complete slsaapkamers

Complete slaapkamer

Al je slaapkamermeubelen in dezelfde stijl, dat wil je toch ook? Beter Bed heeft complete slaapkamers in haar collectie. Zo koop je een bed inclusief bijpassende bijmeubelen zoals een kledingkast en nachtkastjes. Het geheel heeft dezelfde kleur en er is gebruikgemaakt van dezelfde materialen. Het bed is compleet met bedbodems en matrassen die passen bij je lichaam en slaapwensen. Zo ben je in één moeite klaar en passen alle meubels in je slaapkamer perfect bij elkaar.

Bekijk de collectie

Koop jouw favoriete slaapkamerset

In één keer een volledig ingerichte slaapkamer 

Waaruit bestaat een complete slaapkamer set? De exacte samenstelling van een complete slaapkamer verschilt per serie. Vaak bestaat een complete slaapkamer bij Beter Bed uit een ledikant met nachtkastjes en bijbehorende kledingkast óf uit een ledikant of boxspring met alleen bijbehorende nachtkastjes. Daarnaast hebben we ook een complete slaapkamer die bestaat uit een bed met hoofdbord en nachtkastjes, maar dan wél een bed inclusief opbergruimte. Superhandig!

Slaapkamerset kopen 

Slaapkamerset Butiken

Butiken slaapkamerset

Met dit prachtige en zeker ook praktische bed Butiken met hoofdbord en nachtkasten breng je ongetwijfeld rust en sfeer in je slaapkamer! Je geniet altijd van een opgeruimde slaapkamer dankzij de vele opbergruimtes die het bed heeft. Het bed combineert een mooi landelijk ontwerp met strakkere lijnen en past hierdoor perfect in zowel een klassiek als een meer modernere slaapkamer. Dit Butiken bed leveren wij inclusief beide nachtkasten, maar exclusief bedbodems en matras(sen).

Bekijk hier

Slaapkamerset Seattle

Slaapkamerset Seattle

Ben jij van een warme, idyllische stijl zonder al te veel tierelantijntjes en wil je graag dat alle meubelen goed bij elkaar passen? Ga voor de complete slaapkamer Seattle met bed inclusief bijpassende nachtkastjes en draaideurkast Montana! Het bed heeft een eenvoudige vormgeving, evenals de nachtkastjes en de kast, maar krijgt door de witte kleur en het hoofdbord van houten spijlen een romantische look. 

Bekijk hier

Slaapkamerset Daan

Complete kinderkamer Daan

Met deze 3-delige set van Daan maak je de kinderkamer helemaal compleet! Deze set bestaat uit bed Daan, slaaplade Daan én nachtkast Daan. De Vipack Daan kamer is uit te breiden met de overige meubelen uit de Daan serie, zo maak je de look in de kinderkamer helemaal compleet met meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Bekijk hier

Slaapkamerset Kiddy

Complete kinderkamer Kiddy

Met deze 4-delige set van Kiddy maak je de kinderkamer helemaal compleet! Deze set bestaat uit bed Kiddy, nachtkast Kiddy, kast Kiddy én bureau met opzet Kiddy. De Vipack Kiddy kamer is uit te breiden met de overige meubelen uit de Kiddy serie, zo maak je de look in de kinderkamer helemaal compleet met meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Bekijk hier


 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing