Bedbodem

Naast het matras kan ook de bedbodem bijdragen aan een goede nachtrust. Er bestaan verschillende soorten bedbodems die allemaal eigen kenmerken hebben. Sommige zorgen voor meer stevigheid, anderen voor meer vering. In deze categorie zie je alle bedbodems op een rijtje.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Nieuwe bedbodem(s) nodig, maar geen idee welke?

Met de keuzehulp helpen we je bij het vinden van een bodem die perfect aansluit op jouw slaapwensen

acc_emma_lattenbodem_x1_vl_svv_kaal
Meest verkocht

lattenbodem Emma Click & Sleep x1 vlak

(2)

Levertijd: Morgen in huis

359.- 269.25 Je bespaart 25%
4251822503071_vrijstaand_1
Hoogste korting

lattenbodem Emma Click & Sleep x3 elektrisch verstelbaar

Levertijd: Morgen in huis

899.- 674.25 Je bespaart 25%

2 van 2 resultaten

Bedbodem kopen? Alle soorten bedbodems bij Beter Bed

Voor een goede nachtrust heb je natuurlijk een goed matras nodig. Maar mensen vergeten wel eens dat ook je bedbodem veel invloed heeft op je slaapcomfort. Een goede bedbodem is het halve werk. Binnen de categorie bedbodems vallen verschillende soorten zodat jij hét perfecte bed kunt samenstellen. Bij een perfecte samenstelling bieden de bedbodem en het matras samen optimale ondersteuning aan jouw lichaam. Weet je niet zo goed wat een goede bedbodem voor jou is? Laat je dan informeren door één van onze slaapadviseurs.

Verschillende soorten bedbodems

Een lattenbodem is de bekendste soort bedbodem. Maar naast lattenbodems hebben we bij Beter Bed nog veel meer verschillende bedbodems. Elke bedbodem heeft z’n eigen, specifieke kenmerken. 

Kenmerken van het type bedbodem zijn:

  • Lattenbodem: houten frame met latten die breed zijn, ventileren minder goed dan een schotelbodem. Een goede lattenbodem heeft een stugge bedbodem en zorgt dan voor stevigheid.
  • Schotelbodem: biedt optimale ondersteuning, goede ventilatie en drukverdeling.
  • Binnenvering of spiraal bodem: geeft veerkracht aan het gehele ligoppervlak.
  • Elektrisch verstelbare bodem: geeft je ultieme luxe en gemak.
  • Handverstelbare bodem: is eenzelfde bodem als de elektrische, alleen moet je deze bodems met de hand verstellen en ervaar je niet de luxe van elektrische bedbodems.
  • Vlakke bodem: deze bodems kun je niet rechtop zetten of met je benen omhoog liggen.

Let bij het uitkiezen van de bedbodem ook goed op het formaat van het bedframe. Zo kom je altijd met een passende bedbodem thuis. Om jouw bedbodem en matras optimaal te beschermen, is het ook aan te raden om een antislip matrasonderlegger te nemen en deze op de bodem neer te leggen. Naast bescherming, zorgt een antislip matrasonderlegger er ook voor dat je matras niet gaat verschuiven. Ideaal dus voor een heerlijke nachtrust! 

Bedbodems voor een goede prijs

Alle bedbodems van Beter Bed zijn van van hoogwaardige kwaliteit. Maar wist je ook al dat ze heel aantrekkelijk geprijsd zijn en gratis thuisbezorgd worden? Zo zorgen we ervoor dat jij nooit teveel betaalt en altijd van onze goede prijs-kwaliteit verhouding én service geniet. Houd onze website in de gaten voor leuke acties en seizoensgebonden aanbiedingen.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing