10% éxtra korting* Gebruik code: zomer10 - Deze actie geldt nu nog: 

: :

Waarom alles in één keer betalen?

Maak vandaag jouw droom al waar...

Betalen zoals het jou uitkomt met de Beter Bed betaalservice

Direct genieten van een betere nachtrust! Je hebt een mooi bed of nieuwe slaapkamer gezien bij Beter Bed. Natuurlijk kun je je geld direct uitgeven, maar waarom zou je? Je kunt je bed ook nu bestellen, nu het slaapcomfort ervaren en achteraf betalen. Door de transparante voorwaarden en de vaste looptijd met een vast maandbedrag, weet je precies waar je aan toe bent.

Het gemak van de Beter Bed Betaalservice

Met de Beter Bed Betaalservice betaal je op de manier die bij jou past. Je profiteert meteen van een betere nachtrust en betaalt in maandelijkse termijnen. Heb je nog niet genoeg gespaard voor jouw droombed? Met de Beter Bed Betaalservice spreidt je je uitgave en kies je voor zekerheid.

Jouw voordelen op een rij:

  • Vaste looptijd van 60 maanden
  • Vast laag maandbedrag en vaste rente
  • Extra aflossen mag altijd en kost je niets
  • In de winkel te regelen met de Beter Bed slaapadviseur
  • Na levering start je met betalen

Betaalservice aanvragen?

Je deelname aan de Beter Bed Betaalservice regel je direct in de winkel. Neem je legitimatiebewijs en bankpas mee en onze slaapadviseur regelt jouw aanvraag ter plekke.

Meer dan €1.000 financieren?

Dan vragen wij je ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) mee te nemen. Denk aan een loonstrook, bankafschrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Geen bewijs van inkomen en woonlasten bij je? Vraag tot €1.000 een financiering aan en betaal de rest contant. 

Voor meer informatie neem contact op met een van onze filialen.

Santander calculator

De Beter Bed Betaalservice is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Bereken hieronder of u in aanmerking komt voor deze betaalservice.