Dit weekend 10% éxtra korting op alles*! Gebruik kortingscode: SUMMER10

: :

Dé 5 tips voor Black Friday!

Zet 23 november maar alvast groot in je agenda : Black Friday! Black Friday? Ja, Black Friday! Dé dag dat je geniet van heel veel scherpe aanbiedingen. Van oorsprong een Amerikaanse dag waar winkeliers off- én online hun producten met flinke korting aanbieden. Ook in Nederland wordt deze dag steeds belangrijker. Zorg dat je deze dag fit en uitgeslapen bent, zodat je geen enkele deal hoeft te missen. Lees ook onze andere tips om zoveel mogelijk uit jouw Black Friday te halen, maar eerst nog even wat achtergrondinformatie over deze speciale dag.

Waar komt Black Friday vandaan?

Uit Amerika dus. Maar hoe is deze dag dan precies ontstaan? Daar bestaan twee verschillende theorieën over. De ene theorie zegt dat Black Friday ontstaan is doordat Amerikanen en Canadezen de week voor Thanksgiving diverse parades hielden. De grote warenhuizen speelden hier in de 19e eeuw op in met mooie deals en zo ontstond Black Friday. De andere theorie zegt dat retailers deze week voor het eerst weer ‘zwarte cijfers’ schreven in plaats van rode. Van oudsher betekenen zwarte cijfers winst. Vandaar ook de naam Black Friday.
Black Friday valt in ieder geval altijd op de dag na Thanksgiving. Een dag waarop Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun kerstinkopen. Hét ideale momenten van retailers dus om hier op in te spelen. Wie wil er nu geen geld besparen voor de dure decembermaand?

 

Typisch Black Friday  

Black Friday is inmiddels niet meer weg te denken uit Amerika. Evenals de typische kenmerken van deze dag. Wat dacht je van immens lange rijen voor de deuren van winkels? Of mensen die een week van tevoren hun auto al in de buurt van winkels zetten om gemakkelijk de nieuwe aanwinsten naar de auto te slepen? Op de dag zelf is er geen parkeerplek meer te vinden! Mocht je al met de auto kunnen komen, want het verkeer staat vaak volledig vast. Mensen hebben er alles voor over om als eerste in de winkel te zijn, zodat producten nog niet uitverkocht zijn. Koopjesjagers die met elkaar op de vuist gaan? Het gebeurt allemaal tijdens Black Friday in Amerika!
 

Black Friday in Nederland

Ook bij ons krijgt Black Friday sinds 2015 steeds meer bekendheid en wordt deze dag meer en meer belangrijk. Bij steeds meer winkels profiteer je deze dag al van aantrekkelijke deals. Lange rijen voor de deur kennen we nog niet, misschien omdat de meeste kortingen online te vinden zijn. 

Black Friday bij Beter Bed   

Ook bij ons geniet je tijdens Black Friday van héél veel voordeel. Dat staat vast. Zo wordt Black Friday hét ideale moment om jouw boxspring, matras of favoriete beddengoed aan te schaffen en je slaapkamer helemaal winterklaar te maken. Mis zeker onze 5 ultieme tips voor Black Friday niet. Zo haal je altijd het maximale uit deze dag!

5 Black Friday tips 

1. Zet je wekker op tijd en ben er vroeg bij
Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter de deals. Heel veel winkels hebben maar een beperkt aantal deals en producten dus zorg dat je er als eerste bij bent! De meeste winkels beginnen vaak ook al een paar dagen eerder.
 

2. Zorg dat je goed uitgeslapen en voorbereid bent
Met een goede voorbereiding kun je straks sneller je slag slaan! Meld je bijvoorbeeld alvast aan voor nieuwsbrieven en ben zo als eerste op de hoogte van de beste deals of maak alvast een wishlist.
  

3. Blijf lekker liggen: shop online vanuit je bed
Zo kun je zelfs midden in de nacht je aankopen doen en er toch als een van de eerste bij zijn! Lekker warm vanuit je bed, geen parkeerproblemen en alles wordt aan de deur thuisbezorgd. Lekker handig!
 

4. Scoor je kerstcadeaus tijdens Black Friday
Slim om, net als de Amerikanen, Black Friday te gebruiken voor het kopen van je kerstcadeaus. De kosten voor kerstinkopen maak je toch, dus beter bespaar je geld en shop je je cadeaus tijdens Black Friday. Shop dat dekbedovertrek dat je je schoonmoeder met Kerst wilt geven dus maar alvast tijdens Black Friday.
 

5. Oriënteer je goed en laat je vooraf adviseren
Kom van tevoren alvast proefliggen in een van onze winkels en laat je adviseren door onze slaapadviseur. Zo kun je tijdens Black Friday gerichter profiteren van onze super deals!

 

Wij wensen je alvast héél veel shopplezier en vergeet natuurlijk niet om onze speciale Black Friday deals te checken…! 

Nóg eerder op de hoogte zijn van onze Black Friday deals? Zorg dat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste en mis je niets!

Meer Beter Bed Blogs: