19 maart 2015

De voorjaarstrends van 2015

Het voorjaar staat weer voor de deur. Dit betekent dat we het dikke dekbed kunnen uitdunnen en er een verfrissend, nieuw dekbedovertrek op mag. Volg de voorjaarstrends van Beter Bed en je bent weer helemaal bij! Wat dacht je van een overtrek met mooie blauwe elementen deze lente? Of ga jij toch liever voor tijdloos zwart-wit? Wij presenteren graag de nieuwe voorjaarscollectie aan je. Dat wordt fris wegdromen, denkend aan het warme zonnetje en een strak blauwe lucht…

Inspirerend en fris beddengoed

De modetrends die te herkennen zijn dit voorjaar, komen volop terug in de nieuwe collectie bedtextiel. Hou je van reizen? Dan is er een aantal dekbedovertrekken dat je ongetwijfeld aanspreekt. De kleur blauw komt ook vaak terug deze lente. We hebben het dan over blauw in al haar facetten. Van zeegroen via grijsblauw tot aan indigo; praktisch alle blauwtinten komen aan bod. Hou je meer van een rustige sfeer in de slaapkamer? Dan is de combinatie van zwart en wit echt wat voor jou!

Voorjaarscollectie bedtextiel 

De voorjaarscollectie van 2015 kunnen we onderverdelen in 4 thema’s: modern design, modern klassiek, gezellig landelijk en vertrouwd. Hieronder een kleine greep uit de nieuwe voorjaarscollectie!

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie bedtextiel? Bezoek de webshop of kom langs in één van onze winkels

Meer Beter Bed Blogs: