Puur, puurder, puurst. Voorjaarstrend Morning Naturals brengt een oase van rust en uiterste kalmte in je slaapkamer. Precies dát wat je nodig hebt in je drukke leven. Natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met een rustige basis van wit en grijs. Niet onbelangrijk: de zachte, natuurlijke materialen op je bed voelen als een tweede huid. Zó zacht, zó fijn!

Deze look kenmerkt zich door rustige kleuren en natuurlijke, pure materialen. Zo creëer jij een heerlijke oase van rust in je slaapkamer. Wit en grijs vormen de basis, aangevuld met natuurlijke kleuren. Het beddengoed is gemaakt van natuurlijke stoffen als katoen, linnen, seersucker en chambray. Ze voelen aan als een tweede huid!


 

Saskia over de stijl Morning Naturals

"Ik hou van rust en licht in de slaapkamer. Mijn slaapkamer is voor mij de ruimte waar ik kan relaxen met een serie of om even rustig te werken. Maar natuurlijk ook om uit te rusten en te slapen.

Door het gebruik van lichte tinten, zoals lichtgrijs, roze en taupe voer ik de trend Morning Naturals door in mijn slaapkamer.

Ik combineer de zachte materialen met houten
fotolijstjes of leuke krukjes."


 

Alle voorjaarstrends ontdekken? Bekijk onze online folder!


- Groen, groener, groenst: Green Start

- Luxe met een gouden touch: Golden Dreams

- Vurig en vol pit: Spicy Evening

 

Geef jouw slaapkamer ook de Morning Naturals look

Nu filteren
0 Resultaten
pagina 1 van 0 1

Bekijk meer voorjaarsstijlen: