Energiek maar wél met een zachte edge! Voorjaarstrend Spicy Evening omarmt je met comfort en warmte. Maar niet zonder waarbij je brein eens even flink te prikkelen. Diepwarme, aardse roze en terra tinten gecombineerd met ronde vormen en zachte materialen zoals katoensatijn en fluweel. Spicy Evening maakt je slaapkamer gezellig én pittig. 

Héél veel warmte! In het assortiment van de Spicy Evening look zie je een kleurenpallet van diepe en warme terra tinten. Aantrekkelijk, stimulerend en vooral ook erg optimistisch! Veelgebruikte materialen voor het beddengoed zijn katoen, katoensatijn en fluweel. Maak het af met accessoires van zachte materialen en ronde vormen.


 

Iris over de stijl Spicy Evening

"Ik hou van warmte die het kleurenpallet van de trend spicy evening geeft aan mijn slaapkamer. Door terra, aarderoze en roodtinten met elkaar te combineren krijg je toch een mooi rustig en warm kleurbeeld.


Daarnaast vind ik het leuk om gebruik te maken van verschillende kwaliteiten en prints, zoals fluweel, katoensatijn, kraanvogel en bloemenprints. Hierdoor krijgt je slaapkamer ook een rijke uitstraling."


 

Alle voorjaarstrends ontdekken? Bekijk onze online folder!


- Groen, groener, groenst: Green Start

- Luxe met een gouden touch: Golden Dreams

- Vurig en vol pit: Spicy Evening

 

Geef jouw slaapkamer ook de Spicy Evening

Nu filteren
0 Resultaten
pagina 1 van 0 1

Bekijk meer voorjaarsstijlen: