Laatste week  21% BTW korting* Gebruik code BTWCADEAU

: :
Naar overzicht

boxspring Ultimate Sleep vlak met Slow Motion 3

M line boxsprings

Lees verder
4797.-
Maten
Gewichtsklasse (per persoon)
4797.-
In winkelwagen Zoek een winkel

Levertijd: 2 - 5 weken

Goede drukverdeling en ventilatie

Complete boxspring inclusief luxe traagschuimmatrassen

Deze niet verstelbare M line boxspring Ultimate Sleep met Slow Motion 3 matrassen staat niet op vier poten, maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Dit geeft samen met het hoofdbord een stjilvolle look in je slaapkamer. Het interieur van de Ultimate is onderverdeeld in ergonomische zones.

Slaapcomfort
De hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim opgedeeld in zones met ergonomische schouderzone zorgen ervoor dat het matras en de box zich samen perfect naar jouw lichaam vormen. Dit grote aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat de Ultimate je optimaal ligcomfort biedt, doordat je rug en schouders precies de juiste ondersteuning krijgen.

Slow Motion 3 matras
Dit 22 cm hoge traagschuimmatras is door een goede drukverdeling perfect geschikt voor ondersteuning van je onderrug. Hierdoor ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust. De 7 comfortzones zorgen voor extra verfijnde ondersteuning bij je hoofd en nek, schouders, heupen en taille waardoor je iedere nacht uitgerust wakker wordt. Het matras biedt goede ventilatie dankzij een comfortlaag in de tijk (matrashoes).

M line
M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

Onderhoud
Houd de boxspring fris en stofvrij door het stoffen frame en het hoofdbord af en toe uit te zuigen met een stofzuiger met een speciaal meubelmondstuk..

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!