MENU

Aanbiedingen

Tijd voor gezelligheid bij Beter Bed

December is dé tijd voor familiebezoek en knusse logeerpartijtjes. Familie die onverwacht blijft slapen met de feestdagen, kinderen die tijdens de kerstvakantie vriendjes en vriendinnetjes te logeren krijgen. Met wat extra slaapplaatsen in huis is iedereen welkom! Bent u nog op zoek naar een betaalbaar logeerbed? Bestel dan t/m 19 december éxtra voordelig op Beterbed.nl. Dankzij onze kortingsactie scoort u alle logeerbedden namelijk met 10% korting! 

Bekijk onze logeerbedden >>

Logeerbedden -10% korting!Logeerbedden -10% korting!

Zie ginds komt de stoomboot

Welkom Sinterklaas! Omdat de goede Sint wel wat hulp kan gebruiken ontvangt u bij Beter Bed nu 10% korting op het hele junior assortiment!

Shop junior assortiment >>

10% korting op junior assortimentSinterklaas actie

Wegdroom weken

Van 31 oktober tot en met 11 december zijn het Wegdroomweken bij Beter Bed. Geniet van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen op onze topmerken. Een greep uit ons aanbod:

WegdroomwekenWegdroomweken

Wellness voucher cadeau bij Silvana Support kussens en dekbedden

Van maandag 3 oktober tot en met 31 december ontvangt u een Wellness voucher t.w.v. €32,50 cadeau bij aanschaf van een Silvana Support kussen of Silvana dekbed. Deze voucher is in te leveren bij een van de 5 aangesloten wellness centers. Reserveren kan tot en met 30 juni 2017. Lees voor de voorwaarden verder op www.dagjewellness.nl

Bekijk het aanbod hoofdkussens van Silvana >>

Bekijk het aanbod dekbedden van Silvana >>

Wellness voucher cadeau bij aanschaf van Silvana Support kussenWellness voucher cadeau bij aanschaf van Silvana Support kussen

Karlsson

Gratis topmatras cadeau bij elke Kårlsson boxspring

Bij aankoop van een boxspring uit de Kårlsson collectie ontvangt u een gratis topmatras.  

Bekijk alle Kårlsson boxsprings >>

Topmatras cadeaukarlssonKarlsson topmatras cadeau

M line bestaat 15 jaar! En dát vieren we!

De hele maand oktober en november ontvangt u het 2e matras voor de halve prijs. Dit geldt op alle Slow Motion en Rio matrassen. Daarnaast ontvangt u 20% korting op de overige M line producten! 

Bekijk alle producten van M line >>

M line 2e halve prijsM line 2e halve prijsM line kussen

Alle select matrassen: 2 halen, 1 betalen!

Nu bij Beter Bed diverse matrassen 2 halen 1 betalen. Bestel twee matrassen uit de selectie 2 halen, 1 betalen en ontvang de tweede matras gratis. Dit hoeven niet twee dezelfde matrassen te zijn, zolang deze beiden zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u één matras uit deze selectie? Dan ontvangt u op dit matras 40% korting.

Ga naar deze actie >> 

matrassenmatrassenMatrassen

Diverse bedbodems: 2 halen 1 betalen

Nu bij Beter Bed diverse bedbodems 2 halen 1 betalen. Bestel 2 bedbodems uit de selectie 2 halen, 1 betalen en ontvang de tweede bedbodem gratis. Bestelt u één bedbodem uit deze selectie? Dan ontvangt u 40% korting. 
Ga naar deze actie >>

bedbodemsbedbodems

Kussens

Nu bij Beter Bed diverse kussens 2 halen 1 betalen. 
Bekijk alle kussens >>

Kussenskussens

Alpine plus

Alpine Plus matrassen: 2e halve prijs  

Alpine Plus introduceert het ademende matras dat zowel heerlijk comfortabel slaapt als u dag in dag uit fris laat ontwaken. Nu alle Alpine Plus matrassen: het 2e matras voor de halve prijs. 
Bekijk alle Alpine Plus matrassen >>

Alpine Plusalpine plusalpine plus

Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens. 

Hoe herkent u een nepactie? 

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.nl 
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.nl. 
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht. 

Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op. 

BEL MIJ

Heeft u vragen of advies nodig?

close

Vul uw telefoonnummer in en u wordt direct terug gebeld!

telephone iconBel mij terug