MENU

Aanbiedingen

 

Topmatras cadeau bij aankoop van Kårlsson boxspring met gestoffeerd matras

Bij aankoop van een boxspring met gestoffeerd matras van het merk Kårlsson ontvangt u een topmatras cadeau. Bekijk alle Kårlsson boxsprings

Topmatras cadeau

 


 

Speciale selectie dekbedovertrekken: 2e halve prijs

Een speciale selectie zomerdekbedovertrekken uit de collectie van 2017 is nu extra voordelig geprijsd! U ontvangt namelijk het tweede dekbedovertrek voor de helft van de prijs. 

Bekijk hier de selectie >>

2e halve prijs dekbedovertrekken


Beter Bed | Select hoeslakens en moltons: 2e gratis

Speciale online aanbieding: Tijdelijk geldt op hoeslaken Jersey en hoeslaken Perkal en op moltons van het merk Beter Bed | Select de actie 2 halen 1 betalen! Bestelt u één hoeslaken, dan ontvangt u 40% korting. 

Ga naar de geselecteerde hoeslakens >>

Hoeslakens


M line matrassen en kussen: 2e halve prijs

Ontvang nu het 2e M line matras  en kussen voor de helft van de prijs.

Bekijk het volledige assortiment van M line >>

 

M line matrassen en kussens 2e halve prijs
M line matrassen en kussens 2e halve prijs

M line matrassen en kussens 2e halve prijs


 

Alle Beter Bed | Select matrassen: 2 halen 1 betalen

 Bestelt u matrassen uit de 2 halen 1 betalen 2 selectie dan hoeven dit niet twee dezelfde matrassen te zijn, zolang deze beide zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u online op beterbed.nl een matras uit de selectie 2 halen 1 betalen, dan ontvangt u bij één matras 40% korting en bij twee matrassen 50% korting. Op een tweepersoonsmatras ontvangt u ook 50% korting.

Bekijk de Select matrassen >>


2 halen 1 betalen op Beter Bed | Select bedbodems

Bij aankoop van twee bedbodems uit de Beter Bed Select collectie ontvangt u de tweede bodem gratis. Bestelt u één bodem binnen deze collectie, dan ontvangt u 40% korting op de bodem. 

Ga naar de Beter Bed | Select bedbodems >>


Select kussens: 2e gratis

Nu bij Beter Bed diverse kussens 2 halen 1 betalen! Koopt u twee kussens binnen het 2 halen 1 betalen aanbod, dan ontvangt u het tweede kussen gratis. Bij aankoop van één kussen ontvangt u 40% korting.

Bekijk alle kussens >>

matrassenmatrassenMatrassen


Hamamdoek cadeau

Bij elke aankoop vanaf €500.- ontvangt u een Hamamdoek cadeau. Kan de zomer nog fijner beginnen? JA! Als u met uw hamamdoek mee doet aan onze #-campagne. Bekijk hier meer informatie over deze actie >>


Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens. 

Hoe herkent u een nepactie? 

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.nl 
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.nl. 
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht. 

 

Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op. 

BedbodemsBedbodems 2 halen 1 betalen
Kussenskussens