MENU

Aanbiedingen

 

Uitslaapweekend bij Beter Bed

Het is Uitslaapweekend bij Beter Bed! Profiteer nú van 10% korting op alles, m.u.v. Emma, M line en hoeslakens en moltons. Alle bestellingen vanaf € 20.- worden ook nog eens gratis bezorgd en (bijna) alles wordt gratis gemonteerd! 

Hoe werkt het?

1. Kies uw favoriete producten en voeg deze toe aan uw winkelmand. 

2. Vul bij het veld kortingscode "UITSLAAPWEEKEND" in. Uw kortingscode wordt verrekend.

3. Rond uw bestelling af.

Shop nu >>

 

Frisse Lente Deals

 

 

Het zijn Frisse Lentedeals bij Beter Bed!

Het zijn Frisse Lentedeals bij Beter Bed! U profiteert van speciale aanbiedingen op de mooiste merken van Beter Bed. Alle bestellingen vanaf € 20.- worden ook nog eens gratis bezorgd en (bijna) alles wordt gratis gemonteerd! 

Start met shoppen >>

Een greep uit ons aanbod:


Textiel Traktatie Weken

Fleur uw slaapkamer op met een nieuw dekbedovertrek! Nú al vanaf 9.95!

Ga naar dekbedovertrekken >>

 


 

Hoeslakens en Moltons van Beter Bed | Select: 2e gratis

Op alle hoeslakens en moltons van het merk Beter Bed | Select ontvangt u tijdelijk het tweede artikel voor gratis (muv Perkal).


 

 

Select Matrassen Matrassen van Beter Bed | Select: 2 halen 1 betalen

Bestelt u matrassen uit de 2 halen 1 betalen 2 selectie dan hoeven dit niet twee dezelfde matrassen te zijn, zolang deze beide zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u online op beterbed.nl een matras uit de selectie 2 halen 1 betalen, dan ontvangt u bij één matras 40% korting en bij twee matrassen 50% korting. Op een tweepersoonsmatras ontvangt u ook 50% korting.

Bekijk de Select matrassen >>


Select bedbodemsBedbodems van Beter Bed | Select: 2 halen 1 betalen 

Bij aankoop van twee bedbodems uit de Beter Bed Select collectie ontvangt u de tweede bodem gratis. Bestelt u één bodem binnen deze collectie, dan ontvangt u 40% korting op de bodem. 

Bekijk de Select bedbodems >>Select kussens

Kussens van Beter Bed | Select: 2 halen 1 betalen 

Nu bij Beter Bed diverse kussens 2 halen 1 betalen! Koopt u twee kussens binnen deze selectie, dan ontvangt u het tweede kussen gratis. Bij aankoop van één kussen ontvangt u 40% korting.

Bekijk de Select kussens >>


 

 

Textielcheque cadeau bij elke MioDormio boxspring

Bij aankoop van elke boxspring van het merk MioDormio ontvangt u een textielcheque cadeau. Bij 2-persoons ontvangt u een textielcheque ter waarde van €75.- en bij 1-persoons maten ontvangt u een textielcheque ter waarde van €25.-. Hiermee kunt u uw nieuwe bed meteen voorzien van een nieuw hoeslaken, molton of juist meer stijl in de slaapkamer aanbrengen met een mooi dekbedovertrek of sierkussens. 

De textielcheques worden meegeleverd met de bezorging van uw bestelling. 

Ga naar de MioDormio boxsprings >>


 

Karlsson boxsprings

Kårlsson boxspring: nu met gratis topmatras

Bij aankoop van een gestoffeerde Kårlsson boxspring ontvangt u nu een gratis topmatras cadeau. 


Bekijk de Kårlsson boxsprings >>

 


 

Alpine Plus matrassen: 2e halve prijs

Bij Beter Bed ontvangt u nu het 2e Alpine Plus matras voor de helft van de prijs. Bij aankoop van één matras ontvangt u 15% korting.

Bekijk alle Alpine Plus matrassen >


Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens. 

Hoe herkent u een nepactie? 

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.nl 
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.nl. 
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht. 

 

Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op.