MENU

Aanbiedingen

Prijzenfestival!

Tijdens het Prijzenfestival bij Beter Bed profiteert u van extra voordelig beddengoed dat wij speciaal voor u hebben ingekocht! Daarnaast krijgt u 10% extra korting op de gehele kindercollectie van Flexworld.

Lees meer over het Prijzenfestival >>

Prijzenfestival bij Beter Bed


25% korting op alles van M line

Profiteer nu tijdelijk van 25% voordeel op producten van M line. Daarmee ontvang je het 2e artikel voor de halve prijs!

 

Bekijk het volledige assortiment van M line >>

25% korting producten van M line


10% korting op beddengoed van Evolon en Alpine Plus

Tijdens de Frisse Lente Deals ontvangt u 10% korting op anti-allergisch beddengoed van Evolon en op moltons van Alpine Plus

10% korting op fris beddengoed


Alleen online! Select Hoeslakens: 2e gratis

Speciale online aanbieding: u ontvangt tijdelijk bij diverse hoeslakens van het merk Beter Bed | Select het tweede exemplaar gratis! Bestelt u er één? Dan ontvangt u 40% korting. Deze aanbieding geldt niet op de topper en splittopper hoeslakens. 

Ga naar de hoeslakens >>

Hoeslakens


Alle Select matrassen: 2 halen, 1 betalen!

Bestelt u matrassen uit de 2 halen 1 betalen 2 selectie dan hoeven dit niet twee dezelfde matrassen te zijn, zolang deze beide zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u online op beterbed.nl een matras uit de selectie 2 halen 1 betalen, dan ontvangt u bij één matras 40% korting en bij twee matrassen 50% korting. Op een tweepersoonsmatras ontvangt u ook 50% korting.

Bekijk de Select matrassen >>


Nu 40% korting op alle Beter Bed | Select bedbodems

Bestelt u bedbodems uit de Beter Bed Select collectie, dan ontvangt u nu 40% korting. 

Ga naar deze actie >>

40% op alle Beter Bed Select bedbodems


Select kussens: 2e gratis

Nu bij Beter Bed diverse kussens 2 halen 1 betalen! Koopt u twee kussens binnen het 2 halen 1 betalen aanbod, dan ontvangt u het tweede kussen gratis. Bij aankoop van één kussen ontvangt u 40% korting.

Bekijk alle kussens >>

matrassenmatrassenMatrassen


Alpine Plus matrassen: 2e halve prijs  

Alpine Plus introduceert het ademende matras dat zowel heerlijk comfortabel slaapt als u dag in dag uit fris laat ontwaken. Nu alle Alpine Plus matrassen: het 2e matras voor de halve prijs. 

Bekijk alle Alpine Plus matrassen >>

Kussenskussens


Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens. 

Hoe herkent u een nepactie? 

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.nl 
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.nl. 
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht. 

Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op. 

Alpine Plusalpine plusalpine plus