MENU

Aanbiedingen

Merkvoordeelweken

Het zijn Merkvoordeelweken bij Beter Bed. Geniet van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen op onze topmerken:

  • Kårlsson: bij elke Kårlsson boxspring ontvangt u gratis uitstapverlichting. 
  • M line: 20% korting op alle boxsprings en 2e matras halve prijs. 
  • Alpine Plus: 2e matras halve prijs.
merkvoordeel


10% korting op logeerbedden

De voorjaarsvakantie is dé tijd voor familiebezoek en knusse logeerpartijtjes. Familie die onverwacht blijft slapen met de carnaval, kinderen die tijdens de voorjaarsvakantie vriendjes en vriendinnetjes te logeren krijgen. Met wat extra slaapplaatsen in huis is iedereen welkom! Bent u nog op zoek naar een betaalbaar logeerbed? Bestel dan t/m 5 maart 2017 éxtra voordelig op Beterbed.nl. Dankzij onze kortingsactie scoort u alle logeerbedden namelijk met 10% korting! 

Ga naar onze logeerbedden >>

LogeerbeddenLogeerbeddenKarlsson

Gratis uitstapverlichting bij elke Kårlsson boxspring

Bij aankoop van een boxspring uit de Kårlsson collectie ontvangt u gratis uitstapverlichting. Hiermee bent u van alle gemakken voorzien. Nooit meer op de tast naar het toilet, bovendien geeft het uw slaapkamer ook nog eens een extra comfortabele en luxe uitstraling. Bekijk alle Kårlsson boxsprings >>

Gratis uitstapverlichtingkarlssonkarlsson uitstapverlichting


20% korting op alle boxsprings - 2e voor halve prijs op M line matrassen!

Tijdens de Merkvoordeelweken ontvangt u het 2e M line matras voor de halve prijs en 20% korting op boxsprings.  

Bekijk alle producten van M line >>

M line 2e halve prijsM line 2e halve prijsM line kussen

Alle Select matrassen: 2 halen, 1 betalen!

Bestelt u matrassen uit de 2 halen 1 betalen 2 selectie dan hoeven dit niet twee dezelfde matrassen te zijn, zolang deze beide zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u online op beterbed.nl een matras uit de selectie 2 halen 1 betalen, dan ontvangt u 50% korting op dit matras. 

matrassenmatrassenMatrassen

Diverse bedbodems: 2 halen 1 betalen

Bestelt u bedbodems uit de 2 halen 1 betalen 2 selectie dan hoeven dit niet twee dezelfde bedbodems te zijn, zolang deze beide zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u online op beterbed.nl een bedbodem uit de selectie 2 halen 1 betalen, dan ontvangt u 50% korting op deze bedbodem.

Ga naar deze actie >>

bedbodemsbedbodems

Kussens

Nu bij Beter Bed diverse kussens 2 halen 1 betalen! Koopt u twee kussens binnen het 2 halen 1 betalen aanbod, dan ontvangt u het tweede kussen gratis. Bij aankoop van één kussen ontvangt u 40% korting.

Bekijk alle kussens >>

Kussenskussens

Alpine plus

Alpine Plus matrassen: 2e halve prijs  

Alpine Plus introduceert het ademende matras dat zowel heerlijk comfortabel slaapt als u dag in dag uit fris laat ontwaken. Nu alle Alpine Plus matrassen: het 2e matras voor de halve prijs. 
Bekijk alle Alpine Plus matrassen >>

Alpine Plusalpine plusalpine plus

Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens. 

Hoe herkent u een nepactie? 

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.nl 
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.nl. 
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht. 

Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op. 

BEL MIJ

Heeft u vragen of advies nodig?

close

Vul uw telefoonnummer in en u wordt direct terug gebeld!

telephone iconBel mij terug