MENU

Een nieuw bed kopen doet u bij Beter Bed!

Waar moet ik op letten als ik een bed ga kopen?

Bij het kopen van een bed spelen uw smaak en ervaring natuurlijk een belangrijke rol. Maar er zijn nog veel meer factoren die cruciaal zijn in het keuzeproces voor een nieuw bed. Denk aan uw lengte, gewicht, slaaphouding, de warmte- en vochthuishouding van het systeem, de gevoeligheid van uw gewrichten en uw voorkeur voor hard of zacht comfort.

Bekijk hier tien tips bij het kopen van een bed >>


 

Een bed kopen bij Beter Bed

  • Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden. Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren en materialen.
  • U kunt uw ledikant eenvoudig vervangen: uw matras en bedbodem kunt u ‘doorplaatsen’ in een nieuw ledikant. Zo kunt u uw slaapkamer snel en relatief goedkoop aanpassen aan de laatste trends.
  • Onze bedden zijn verkrijgbaar in allerlei breedte- en lengtematen, eenpersoons, tweepersoons en twijfelaars en in verschillende instaphoogtes. 
  • Onze bedden zijn te voorzien van verschillende typen matrassen en zowel vlakke als elektrisch en handverstelbare bedbodems. Bij soorten bodems kunt u denken aan: een lattenbodem schotelbodem, binnenveringbodem, rolbodem of een combinatie van een latten- en schotelbodem.
  • Met bijmeubelen zoals nachtkasten, commodes, kasten en spiegels creëert u de slaapkamer van uw dromen.
  • Dankzij de doordachte materiaalkeuze is een ledikant gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk alle bedden


 

Kies uw gewenste categorie

Bedden zonder bodem en matras

Bedden zonder bodem en matras

Bed met bodem en matras

Bedden met bodem en matras

Complete slaapkamers

Complete slaapkamers

 Seniorenbedden

Seniorenbedden

Kinder en tienerbedden

Kinder- en tienerbedden

Slaapbanken

Slaapbanken

Vouwbedden

Vouwbedden

Onderschuifbedden

Onderschuifbedden


Comfort en veerkracht hangen af van uw keuze voor matras en bodem

Bij een ledikant met een bedbodem en matras hangen het comfort en de veerkracht af van uw keuze voor het type matras en bodem. Bij een ledikant ombouw kunt u diverse matrassen en bedbodems kiezen. Doorloop in 1 minuut de 9 vragen van onze handige matraswijzer en ontvang deskundig advies over welk matras het best bij u past.

Matraswijzer


 

Comfortabel slapen

Beter Bed zorgt er niet alleen voor dat u elke nieuwe dag vol energie begint, maar levert ook graag een bijdrage aan het gemak in uw slaapkamer. Bent u op zoek naar een bed met een comfortabele instaphoogte? Wilt u een slaapsysteem dat u gemakkelijk kunt verstellen als u tv kijkt of een boek leest? Of vindt u het belangrijk dat u het bed gemakkelijk kunt verschonen of dat het deelbaar of verrijdbaar is? Welke wens u ook hebt; Beter Bed biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsbedden met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.