MENU

Beste winkelketen en beste webshop

Beste webshop en Beste winkelketen op het gebied van slapen!

Dankzij de vele stemmen van onze klanten hebben we de felbegeerde titels in de wacht gesleept. Hier zijn we natuurlijk apetrots op! We vinden het een eer Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland te zijn. Het voelt als een bekroning op ons harde werken.

Bedankt voor het stemmen! Cadeautje: 10% korting

U noemde Beter Bed uw favoriet en u hebt ons hiermee enorm geholpen. Dit is wel een cadeautje waard! We geven u als tevreden klant 10% korting op het gehele assortiment (m.u.v. het merk M line). Nogmaals bedankt voor uw stem. Wij genieten van onze nieuwbakken titels, geniet ú alstublieft van uw verdiende voordeel!

Hoe werkt het? Plaats uw producten in het winkelmandje en vul bij het veld kortingscode "bedankt" in. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend. Deze korting is geldig t/m 9 oktober. 

korting


Stem opnieuw op ons!

Beste winkelketen én beste webshop in de categorie slapen, dat zijn we nu. Samen met de winnaars in de overige categorieën strijden we verder om de algemene titels Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland. Vindt u dat we deze titels ook verdienen? Breng dan opnieuw uw stem uit voor de Beste winkelketen of Beste webshop! 

Beste webshop

> Stem op Beste Webshop
> Stem op Beste Winkelketen

BEL MIJ

Heeft u vragen of advies nodig?

close

Vul uw telefoonnummer in en u wordt direct terug gebeld!

telephone iconBel mij terug