MENU

Alles over het betalen van uw bestelling

 
Waarover wilt u meer informatie:


Online aankoop

In onze webwinkel kunt u betalen met iDEAL en Visacard en MasterCard. U kunt natuurlijk het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen of om zelfs 0% aan te betalen en te betalen bij levering. Het resterende bedrag betaalt u dan bij de bezorging van uw bestelling. Dit gaat bij voorkeur met uw pinpas, maar we accepteren ook Visacard of contant geld. Bij leveringen door PostNL vragen wij u het totale bedrag vooraf te voldoen.

Winkelaankoop

Bij een aankoop in een van onze winkels, vragen wij u om een aanbetaling. Dit is minimaal 25% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaalt u bij de bezorging van uw bestelling. In onze winkels betaalt u heel eenvoudig met uw pinpas, Visacard of contant. Daarnaast kunt u betalen met Santander. Dit laatste kan alleen in onze winkels, dus niet online. 

Pinnen bij levering

Betaalt u uw producten deels of volledig bij bezorging, dan verzoeken wij u te pinnen. Dit is het veiligst. Onze bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. De limiet van het bedrag dat u kunt pinnen verschilt. Informeer hiervoor bij uw bank. Is pinnen niet mogelijk? Dan kunt u ook betalen met Mastercard, Visacard of contant geld.

Terug naar boven

Betalen met pin

Resterende bedrag vooraf overmaken

Wilt u het resterende bedrag per bank betalen? Maak dit dan twee weken voor levering over op onze rekening. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden.

 • ABN-AMRO 46.29.99.726
 • IBAN nummer: NL47ABNA0462999726
 • BIC code: ABNANL2A

Textielcheques en tegoedbonnen

Textielcheques en tegoedbonnen kunt u alleen verzilveren in onze Beter Bed winkels. Ze zijn een jaar geldig en niet overdraagbaar aan derden. Mogelijk vragen wij u daarom bij inlevering om uw legitimatie. De tegoedbon kunt u gebruiken voor de hele Beter Bed collectie, de textielcheque alleen voor textielproducten. Ruilen voor een tegoedbon of teruggave in contanten is niet mogelijk. Textielcheques en tegoedbonnen kunt u niet verzilveren voor bestellingen die al lopen.

Terug naar boven

Betaalmogelijkheden 

Betaalmogelijkheden

 • iDEAL

  Uw bestelling bij Beter Bed betaalt u heel eenvoudig met iDEAL. Dit betekent dat u het bedrag online voldoet via internetbankieren. Betalen via iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode iDEAL. U wordt dan doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving; hier staat de betaling voor u klaar. Nadat u de stappen hebt doorlopen, wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven. Vervolgens keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail.

 • Visacard en Mastercard

  Zowel in onze Beter Bed winkels als in onze webwinkel kunt u betalen met uw Visacard en Mastercard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode Visa of Mastercard. Als u alle gegevens hebt ingevuld, keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail. Het bedrag ziet u terug op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening wordt geboekt.

 • PayPal
  Gebruik bij uw online bestelling uw digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij u niet steeds uw credit card gegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat u nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Betalen met PayPal is bij Beter Bed altijd gratis. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met uw account en bevestig de betaling. 

 • Santander Consumer Finance

  Na al beter slapen, later pas betalen? Dat kan! In samenwerking met Santander Consumer Finance bieden wij de Beter Bed Betaalservice. Zo kunt u toch uw slaapkamer vernieuwen, zonder alles in één keer te betalen. Onze slaapadviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u met uw aanvraag. U kunt gebruikmaken van deze service bij aankopen in alle Beter Bed winkels in Nederland.

Terug naar boven

Santander: geld lenen kost geld

Santander