MENU

Welke ridder of prinses gun jij dit kasteel?

Kasteel Hanneke de Jager

Ontwerpster Hanneke de Jager heeft speciaal voor kleine ridders en prinsessen een kasteel ontworpen. Eentje die je zelf kunt inkleuren en versieren! We geven een speciale editie van dit kasteel weg aan één van onze jongste fans. 

Uren speelplezier

Het kasteel dat je kunt winnen is speciaal voor ons geïllustreerd door Hanneke de Jager. Creatieve kinderen kunnen dit kasteel zo mooi maken als ze zelf willen, door het in te kleuren, er stickers op te plakken en noem maar op. Zo heeft hij of zij straks een eigen privekasteel in de slaap- of woonkamer, waarin naar hartenlust gespeeld kan worden!

Hoe maak je kans op dit leuke kasteel? 

Like onze Facebookpagina, reageer vóór 17 juli en vertel ons wie jij dit kasteel gunt. Uit alle reacties wordt één winnaar gekozen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Koninklijk kinderbedtextiel

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je de ridderkamer van je zoon of prinsessenkamer van je dochter compleet maken? Bekijk dan de producten van Hanneke de Jager in onze collectie

Niet gewonnen? Niet getreurd!

We hebben maar één uniek geïllustreerd kasteel om weg te geven, maar gelukkig kunnen creatieve ridders en prinsessen in de volgende winkels terecht. Hier zijn de kastelen zonder illustraties te koop. Ook hier kunnen kids aan de slag met hun eigen versiering of bijpassend stickervel! 

Heerlen, Breda, Leeuwarden, Eindhoven Ekkersrijt, Delft, Zwolle, Groningen, Amsterdam Arena, Uden, Duiven, Utrecht, Hengelo, Zaandam, Den Bosch

Kasteel Hanneke de Jager blanco

 

Meer Beter Bed Blogs
Bekijk alle blog artikelen >>

Ook interessant: 
In gesprek met Hanneke de Jager >>

Ook interessant: 
Kinderkamers van Amerika tot Zimbabwe>>

Bekijk alles over slapen

Hanneke de Jager

Kinderkamers