Duurzame Droom

Duurzaamheid leeft! Bedankt voor al jullie reacties

Tijdens onze Duurzame Droom Dagen waar we onze nieuwe boxspring Element gepresenteerd hebben, hebben wij gevraagd naar jullie duurzame dromen. Via social media of een formulier op deze pagina kon je je duurzame droom delen om kans te maken op een Element boxspring. 

Uit het aantal  reacties blijkt wel hoe zeer het onderwerp duurzaamheid leeft onder de mensen. Wij zijn hebben alle reacties doorgenomen en wij maken graag de drie trotse winnaars bekend! 

Gillian van Twist:

"Duurzame droom. Het is niet heel lang geleden dat ik nog de kriebels kreeg van het woord ‘duurzaam’. Het klonk ingewikkeld. Freaky. Geitenwollensokken. En vooral niet hip en gezellig. Iets waar je als 10/20/30er toch wel grotendeels naar op zoek bent. Althans dat gold voor mij. Het kon niet gek genoeg. Groot genoeg. De funfactor in mijn aankopen en gedrag moest vooral hoog zijn. In 2012 is mijn eerste dochter geboren en dan opeens is je wereld anders. Nou ja, hij is niet anders. Je ervaart de wereld anders. Het is een groot gevaar in plaats van het vroegere speelveld. Je wil je kind voor alles beschermen en de wereld moet een liefdevolle gezonde plek zijn. Dit is natuurlijk verre van en daar heb ik ook jaren aan meegewerkt. 
Mijn duurzame droom is dan ook om die bewustwording van onze planeet al veel vroeger deel te laten zijn van de opvoeding. Op school. Als vast vak. Taal, rekenen, en ‘Taking care of nature. Taking care of eachother’. Minder focus op ik en eigen happiness. Maar hoe kunnen wij met zijn allen voor elkaar zorgen en dus helpen om de wereld zo achter te laten als dat jij hem vindt bij geboorte. Liefste schoner en mooier natuurlijk. Het vak is in te vullen met alle mogelijke kleurplaten, excursies, buiten opdrachten. Genoeg aan te koppelen om het kind bewust naar de middelbare school te laten gaan. Nog voor de fase van ik nog groter wordt. Hierdoor worden de duurzame keuzes in het latere leven veel meer vanzelfsprekend. #teachthemyoung ❤️🤗 #duurzamedroom"

Anique Vogelaars van den Luitgaarden: 

"In juni verwacht ik mijn eerste kindje. Ik wil gebruik gaan maken van recyclebare luiers. Wanneer je in het begin namelijk 8 vuile luiers op een dag hebt, ben je zo veel afval aan het creëren met “normale” luiers. Daarom lijkt het me duurzamer om recyclebare/wasbare en dus duurzame luiers te gaan gebruiken. Lijkt me in ieder geval een mooi begin. Oja en tussendoor hopelijk wat dutjes op de #duurzamedroom van @beter_bed"

Marit Oerlemans Jansen:

"Mijn duurzame droom zou beginnen bij mezelf. Ik probeer al wel steeds bewuster te kopen en te leven. Maar weet dat dit nog veel beter kan. En ik kan pas een ander overtuigen, wanneer ikzelf het goede voorbeeld geef. Uiteindelijk... een duurzame wereld. Waar er genoeg drinkwater voor iedereen is. Waar natuur in leven gehouden word. En waar mensen genoegen nemen met 2 jurken in de kast ipv 20. Wij een beetje inleveren en er bij andere armeblanden wat meer vanzelfsprekend zou mogen worden.💕 daar gaan we voor! 🌏"

Onze duurzame droom: boxspring Element

Al bij het zien van ons herkenbare Groen Slapen label weet je: dít is een product dat op een verantwoorde manier tot stand is gekomen. En we zijn super trots dat onze duurzame droom werkelijkheid is geworden met onze duurzame boxspring Element

 

 • Geen nietjes, geen lijm, geen schuim
 • Volledig modulair opgebouwd
 • Alle materialen zijn 100% recyclebaar

 

Bekijk onze duurzame boxspring

Element boxspring

Actievoorwaarden 

Door mee te doen aan deze actie maak je kans op één van de drie duurzame boxsprings. 

 • Deze actie loopt van 30 maart 2019 tot en met 21 april 2019 en wordt gehouden ter promotie van onze nieuwe duurzame boxspring.
 • Deelnemen kan op drie manieren:
  1. Invullen van formulier op beterbed.nl/duurzame-droom
  2. Via social media: door een comment achter te laten onder een post van Beter Bed of geselecteerde influencers
  3. Door een post op je eigen Facebook of Instagram te plaatsen waarbij je #duurzamedroom @Beter_Bed vermeldt
 • De trekking vindt plaats op 22 april 2019 door middel van anonieme loting.
  1. Winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd via e-mail . Daarnaast worden winnaars met naam, achternaam en foto gepubliceerd op de website van Beter Bed en op de social media kanalen van Beter Bed. Door deelname aan de actie, geef je daarvoor toestemming aan Beter Bed.
  2. Winnaar wordt bekend gemaakt door een comment onder de post van de betreffende influencer. Nadat de winnaar zijn/haar e-mailadres heeft doorgegeven, wordt contact opgenomen met de winnaar door Beter Bed middels een direct message. De winnaar wordt vervolgens met naam, achternaam en foto gepubliceerd op de website van Beter Bed en op de social media kanalen van Beter Bed. Door deelname aan de actie, geef je daarvoor toestemming aan Beter Bed.
  3. Winnaar wordt bekend gemaakt door een comment achter te laten onder de betreffende social post. Nadat deze winnaar zijn/haar e-mailadres heeft doorgegeven middels direct message, wordt contact opgenomen met de winnaar door Beter Bed. De winnaar wordt vervolgens met naam, achternaam en foto gepubliceerd op de website van Beter Bed en op de social media kanalen van Beter Bed. Door deelname aan de actie, geef je daarvoor toestemming aan Beter Bed.
 • Is de winnaar niet bereikbaar via e-mail, dan heeft hij/zij de kans zichzelf uiterlijk 14 werkdagen na de verzonden mail te melden. Mocht er op de 15e werkdag na verzending van de mail geen persoonlijk contact zijn geweest met de winnaar, dan wordt er een nieuwe winnaar getrokken en geldt hiervoor dezelfde procedure.
 • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 • Prijzen worden niet in contanten uitbetaald.
 • Over deze actie en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Je hebt geen omruilgarantie op de gewonnen prijzen
 • Jouw gegevens worden door Beter Bed niet aan derden verstrekt.
 • Deelnemers die jonger zijn dan 16 jaar hebben voor deelname de toestemming van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger nodig.
 • Medewerkers van Beter Bed zijn uitgesloten van deelname.
 • Eventuele toepasselijke kansspelbelasting wordt door Beter Bed betaald.
 • Deze actievoorwaarden en andere informatie over de actie is te vinden op onze website, beterbed.nl/duurzame-droom
 • Klachten over deze actie kunnen per e-mail worden ingediend bij [email protected] Je klacht wordt binnen 4 weken door ons beantwoord.
 • Deze actie wordt georganiseerd door Beter Bed B.V., gevestigd aan de Linie 27, 5405 AR Uden.
 • Beter Bed handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing