Tot 70% korting op bijna alles! 

2 : 17 : 21
9

Elektrische deken

De elektrische onderdekens van Beter Bed geven je wel héél veel comfort. Zo geniet je van een extra warme voetenzone, verschillende warmtestanden en een ingebouwd veiligheidssysteem. Met de verlichte schakelaar zet je ook in het donker de deken gemakkelijk aan en uit. Slaap lekker!

Filters

9 van 9 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

dk_el_kts110_lova_1p_vrijstaand1
Meest verkocht

Elektrische deken Lova

(27)

Levertijd: Morgen in huis

32.99

Elektrische deken Ilva

(19)

Levertijd: Morgen in huis

27.99

Toe aan nieuw beddengoed?

Wij helpen je graag bij het kiezen van beddengoed dat past bij jouw slaapwensen.

Elektrische deken Cresta KTS160 1-persoons

Levertijd: Morgen in huis

49.99

Elektrische deken Cosy fleece

(7)

Levertijd: Morgen in huis

79.99

Elektrische deken Cresta KTS172 2-persoons

Levertijd: Morgen in huis

69.99

Elektrische deken Cresta KTS170 1-persoons

Levertijd: Morgen in huis

49.99

Elektrische deken Baby fleece

(3)

Levertijd: Morgen in huis

89.99

Elektrische deken Eco Fleece

(3)

Levertijd: Morgen in huis

99.99

Elektrische bovendeken Cresta KTS200

Levertijd: Morgen in huis

59.99

Elektrische deken kopen? Vind diverse elektrische dekens bij Beter Bed

Ben jij een grote koukleum en heb je het niet alleen in de winter, maar altíjd koud in bed? Een elektrische deken is dan de perfecte oplossing om jezelf heerlijk warm te houden. Sowieso is een warmtedeken een heerlijke luxe tijdens de koude wintermaanden. Maar de échte koukleum geniet natuurlijk gewoon iedere nacht van de prettige warmte die zo’n onderdeken je biedt. Je bed is iedere avond heerlijk voorverwarmd waardoor het een genot is om in je bed of boxspring te kruipen. Een kleine moeite, want je hoeft alleen maar even de onderdeken van tevoren aan te zetten. Met een elektrische timer stel je de warmtedeken zo in dat deze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt. Bekijk ons aanbod aan elektrische onderdekens en vind jouw favoriete exemplaar. Dat wordt genieten!

Vind jouw warmtedeken in ons uitgebreide assortiment

Je bent op zoek naar een elektrische deken? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Wij hebben warmtedekens in verschillende afmetingen. Zo vind je dus altijd een 1-persoons elektrische deken, maar ook diverse elektrische 2-persoons dekens. De 2-persoons elektrische deken heeft twee aparte schakelaars, omdat jij wellicht andere wensen qua comfort hebt dan je partner. Zo stel je de temperatuur persoonlijk in evenals de timer om de elektrische deken uit te schakelen op een door jou gewenst tijdstip. Onze elektrische dekens gebruik je onder het hoeslaken en ze kunnen uiteraard gewassen worden in de wasmachine. Wel zo fijn natuurlijk! Bekijk ons assortiment en geniet binnenkort ook van de luxe van een elektrische deken. Ben je nog op zoek naar een warm dekbed? Kijk dan even bij onze eenpersoons dekbedden, tweepersoons dekbedden, 240x200 dekbedden of 200x200 dekbedden.

Geniet het hele jaar door van aantrekkelijke aanbiedingen op elektrische dekens

Met onze elektrische dekens ben je altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Gelukkig is de prijs ook goed en geniet je vanaf €24,99 al van een heerlijke, elektrische deken. Ook zijn er het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen op ons beddengoed waarbij je van hoge korting profiteert en dus van een nóg lagere prijs voor je elektrische deken. Dat wordt nog lekkerder wegdromen… Zzzzzzz!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing