Beter Bed Easy Pocket matras 'Beste koop'!

In november 2013 testte de Consumentenbond de technische kwaliteiten van matrassen, boxsprings en combinaties op het gebied van lichaamsondersteuning, levensduur, vochtregulatie en isolatie, handbaarheid, brandgedrag en slijtage. Het Beter Bed Easy Pocket matras kwam wederom als winnaar uit de test en kreeg het predicaat 'Beste koop' in zijn klasse. En dit al voor de 4e keer!

Voor € 99,95 wordt dit matras binnen 7 werkdagen bij u thuis bezorgd!

De voordelen van het Easy Pocket matras

Wat maakt ons Easy Pocket matras nu tot de Beste Koop? Het matras is antiallergisch en voorzien van een 6-slags pocketveermet maar liefst 300 veren per vierkante meter! Omdat iedere pocketveer individueel is verpakt en onafhankelijk beweegt, vormt het matras zich gemakkelijk naar de contouren van uw lichaam en profiteert u van een uitstekende ondersteuning. Het matras is afgedekt pet PU-schuim en geschikt voor verschillende slaaphoudingen (rug, zij en buik). Door een open structuur van de pocketveren geniet u van een zeer goede vochtregulatie en ventilatie.

  • 300 veren per vierkante meter (hoe meer veren, hoe comfortabeler het matras)
  • Zeer goede vochtregulatie en ventilatie
  • Geschikt voor lattenbodems met minimaal 28 latten, spiraalbodem, schotelbodem, boxspring, vlavro (plaat met gaten), binnenveringbodem
  • Zeer voordeling geprijsd

Onderhoud

Het Easy Pocket matras heeft een afritsbare tijk, die u kunt wassen op 60 ºC. We raden u aan het matras regelmatig (1x per maand) te keren, ook van hoofd naar voeteneind.

1 jaar extra garantie met beschermingspakket

Standaard krijgt u bij Beter Bed drie jaar garantie op het Easy Pocket matras (volgens CBW voorwaarden). Bestelt u er ook een beschermingspakket bij (matrasdek en molton), dan gaat uw matras langer mee en ontvangt u een jaar éxtra garantie.

Bestel het Easy Pocket matras

Wilt u ook genieten van een goede en comfortabele nachtrust tegen een scherpe prijs? Bestel dan vandaag nog het Easy Pocket matras en u hebt dit top matras binnen zeven werkdagen in huis!

Bekijk meer informatie over Consumentenbond beoordelingen van Beter Bed matrassen >>