LAATSTE WEEKEND 15% extra korting op bijna alles!* Gebruik code: SLAPEN15

: :

Kies je eigen matrassendeal

Wat is er nou mooier dan zelf bepalen van welk voordeel je profiteert? Bij Beter Bed kan het! Tijdens de feestdagen hebben wij namelijk twee buitengewoon goede matras acties voor je. Jij kiest zelf welke matrassendeal jou het meest aanspreekt.

Een wel héél unieke actie. Jij koopt een Select matras en Beter Bed vervangt dit matras elke acht jaar voor een nieuw exemplaar. Dat is dus niet één keer, maar voor de rest van je leven. Dat slaapt meteen stukken beter!

 Elke 8 jaar gratis je matras vernieuwen

 Levenslang geldig

 Gratis bezorgd en opgehaald

 Je oude matras wordt gerecycled

 

lp-CTA-bekijk-actie.png

Koop nu een Select matras en ontvang het tweede matras gratis. Voeg twee matrassen naar keuze uit de Select collectie toe aan je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend. Bestel je maar één matras? Dan krijg je van ons 40% korting.

 2e matras gratis

 40% korting bij de aankoop van één matras

 Combinaties binnen collectie mogelijk

 Gratis bezorgd

 

lp-CTA-2h1b.png

Altijd een goede nachtrust

Voor welke matras actie je ook gaat, de keuze voor een Select matras staat altijd garant voor een goede nachtrust. Laat je online of in één van onze winkels adviseren over de verschillende soorten Select matrassen. De Select matrassen zijn er in verschillende typen met ieder hun eigen eigenschappen en afmetingen. Zo vind jij altijd het Select matras dat het beste bij jou past.
Bekijk hier meer informatie >>