Profiteer van Jubileumpakkers

Beter Bed bestaat 35 jaar en dat vieren wij het hele jaar! Jubilieumpakkers van Beter Bed zijn de extra voordelige aanbiedingen van dit moment. Zoekt u een nieuwe boxspring, bedbodem of kledingkast? Een nieuw bed, matras of overtrek? Het is de moeite waard eens tussen onze jubileumpakkers te snuffelen. Dat kan u zomaar honderden euro’s schelen!

Regelmatig nieuwe jubileumpakkers

Ons aanbod aan jubileumpakkers wisselt regelmatig. Afhankelijk van het seizoen, onze folder en onze tv-commercial bieden we bepaalde producten tijdelijk extra voordelig aan. Twijfel dus niet te lang als uw oog op een bepaald product valt, want misschien zit het bed of matras van uw keuze er volgende week wel niet meer tussen… Wees er snel bij!

Van goedkope boxsprings tot laaggeprijsde lattenbodems

Dat u voor goede en betaalbare bedden en slaapkamermeubelen bij Beter Bed moet zijn, wist u waarschijnlijk al lang. Maar dat ze tijdelijk zó betaalbaar zijn, daar staat u vast van te kijken. De jubileumpakkers zijn flink afgeprijsd en daardoor vriendelijk voor iedere maat portemonnee.

Scoor uw Jubileumpakker online of in de winkel

Onze Jubileumpakkers gelden zowel op de website als in de Beter Bed winkels. Of u nu online uw slaapkamerproducten shopt of in de winkel bij u in de buurt een nieuw bed of matras scoort, profiteren doet u altijd! Alle producten van Beter Bed – dus ook deze extra voordelige - worden gratis thuisbezorgd en gemonteerd.