Hier is de molton!

Jij hebt onze molton gevolgd naar verschillende steden en bekende plekken. Maar wat is een molton nu eigenlijk? En waar is het goed voor? Een molton is een onmisbaar onderdeel voor op je bed. Het is dus maar goed dat je ‘m gevolgd bent! Lees hier alles over de molton.

 

Beschermingstextiel met 10% korting

Wij weten hoe belangrijk een goed matras is voor je nachtrust. Daarom krijgt je op de gehele collectie van moltons, matrasonderleggers en hoeslakens nu 10% korting! Zo kun je zo lang mogelijk van je matras genieten. Gebruik bij je bestelling kortingscode waarisdemolton. 

Wat is een molton?

Een molton is een basisstof die geruwd is. Molton is namelijk een techniek en niet specifiek een product. Een polyester of een katoenen hoeslaken kan dus nog steeds een molton zijn. Doordat de stof op de molton manier is behandeld, brengt het voordelen met zich mee.

De voordelen van een molton

Een molton absorbeert gemakkelijk veel vocht. Ieder nacht verlies je transpiratievocht, wat via je hoeslaken in je matras terecht komt. Als je onder het hoeslaken een molton plaatst, blijft je matras hygiënisch en vrij van vlekken. Mede hierdoor zorgt een molton er dus ook voor dat je matras een stuk langer mee kan gaan. Alleen maar voordelen dus.

De moltons van Beter Bed

De moltons van Beter Bed zijn licht geruwd, waardoor ze extra zacht aanvoelen. Deze moltons zijn geschikt voor zowel dunne als dikke matrassen (tot wel 30 cm dikte). Daarnaast is een molton altijd voorzien van een elastiek rondom. Zo kun je de molton gemakkelijk op je matras leggen en blijft hij goed zitten. Bij Beter Bed vind je diverse soorten moltons. Denk aan gewone moltons, waterdichte moltons, molton topmatrassen en molton splittopmatrassen. Voor ieder bed een molton!

Ga naar alle moltons

Hoeslakens en matrasonderleggers

Niet alleen een molton is onmisbaar voor uw bed. Een molton wordt gebruikt in combinatie met een hoeslaken. Je kunt een hoeslaken kiezen in een stof en kleur die bij jouw slaapkamer past. Zo blijft je matras optimaal beschermd!

 Een matrasonderlegger is ook een relevante toevoeging aan je bed. Een matrasonderlegger leg je tussen de bedbodem en het matras. Je zorgt hiermee dat het matras niet gaat schuiven en beschermt je matras bovendien tegen slijtage. Moltons, matrasonderleggers en hoeslakens zijn dus een belangrijke combinatie om je matras langer mee te laten gaan.

Ga naar alle hoeslakens