De winnares is bekend!

De winnares van de winactie is geworden: Melanie Schoorl. Van harte gefelicitieerd! Met deze foto heb jij je orderbedrag terug gewonnen:

 

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun inzending. Hierbij een greep uit de kanshebbers:

Beleef de beste zomer ooit!

Koopt u voor meer dan € 500.- bij Beter Bed? Dan krijgt u nu een fijne hamamdoek cadeau*. Die, hoe vol uw koffer of zwemtas ook zit, zeker weten nog in uw vakantiebagage past. 

Om de zomer nóg mooier te maken, kunt u ook kans maken op het terugwinnen van uw complete aankoopbedrag, tot een maximum van € 4.500.-. Wat moet u hiervoor doen:

 • Leg vast hoe en waar deze hamamdoek uw zomer nog beter maakt.
 • Plaats de foto op Instagram of Facebook met #BeterBedwinactie.
 • Tag Beter Bed in uw bericht en maak direct kans op het terugwinnen van uw orderbedrag.

Wie weet zorgen onze hamamdoek én het extra vakantiegeld samen voor een onvergetelijke zomer!

* Bij online aankopen ziet u de hamamdoek niet in uw winkelwagen, maar deze wordt wél met uw bestelling meegestuurd. Let op: op=op


 

Actievoorwaarden

 1. Deze actie wordt aangeboden door Beter Bed B.V. (Linie 27, 5405 AR in Uden).
 2. Deze zomeractie loopt bij alle filialen en de webshop van Beter Bed in Nederland van 3 juli 2017 tot zolang de voorraad hamamdoekken strekt (uiterlijk t/m 10 september 2017).
 3. Je kunt aan deze actie deelnemen door: 
  - Een aankoop te doen van meer dan € 500,- in één van de filialen of de webshop van Beter Bed in Nederland;
  - de hamamdoek die je hebt ontvangen op foto vast te leggen (hoe en waar deze hamamdoek jouw zomer nog beter maakt);
  - de foto op Instagram en/of Facebook te plaatsen onder vermelding van #BeterBedwinactie;
  - en Beter Bed in het bericht te taggen.
 4. Je maakt bij geldige deelname kans op het terugwinnen van jouw aankoopbedrag tot een bedrag van € 4.500,-.
 5. De winnaar wordt door Beter Bed geselecteerd door middel van een anonieme loting. De winnaar wordt binnen 2 weken na de actieperiode persoonlijk geïnformeerd per e-mail. Daarnaast zal de winnaar op de social media van Beter Bed publiekelijk bekend worden gemaakt. Is de winnaar niet per e-mail bereikbaar, dan heeft hij/zij de kans zichzelf uiterlijk 7 werkdagen na de bekendmaking zelf bij Beter Bed te melden. Mocht er op de 8e werkdag na de bekendmaking geen persoonlijk contact zijn geweest met de winnaar, dan wordt er een nieuwe winnaar getrokken en geldt hiervoor dezelfde procedure.
 6. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in Nederland en tenminste 18 jaar te zijn.
 7. De deelnemer geeft toestemming voor gebruik van zijn/haar gegevens door Beter Bed voor marketingdoeleinden. De gegevens worden door Beter Bed niet aan derden verstrekt.
 8. De deelnemer geeft toestemming voor het gebruik van de deelnamefoto en van eventueel beeldmateriaal van de prijsuitreiking door Beter Bed voor promotionele activiteiten. Voor zover van toepassing zal de deelnemer voorts zijn/haar medewerking verlenen aan deze promotionele activiteiten.
 9. Bij annulering van een aankoop maakt de deelnemer geen kans meer op het terugwinnen van zijn/haar aankoopbedrag.
 10. Eventueel verschuldigde kansspelbelasting is voor rekening van Beter Bed B.V..
 11. Alle werknemers van Beter Bed B.V., Beter Bed vestigingen, hun directe familieleden en de aan Beter Bed gelieerde partijen zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
 12. Beter Bed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele schade, in welke vorm dan ook, direct en/of indirect, die ontstaan is ten gevolge van de deelname aan de actie of op enigerlei wijze verband houdt met deze actie.
 13. Beter Bed is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder enig voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. De nieuwe voorwaarden dan wel de eventuele stopzetting van de actie zal door Beter Bed aan de deelnemers bekend worden gemaakt.
 14. Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over deze actie, kunt u per e-mail sturen naar marketing@beterbed.nl.