Gebruik kortingscode VAKANTIEGELD voor 8% éxtra korting op bijna alles!

: :

Beter Bed en vt wonen

Je kent ze wel. Die woonprogramma’s waarbij mensen een paar dagen hun huis uitgelokt worden, om vervolgens verrast over de drempel van hun vernieuwde woning te stappen en een compleet opgefrist interieur aan te treffen. Omdat wij bij Beter Bed altijd openstaan voor een lekkere portie wooninspiratie, én natuurlijk omdat ook wíj smullen van het programma VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’, werken we dit jaar actief mee aan de metamorfoses van drie slaapkamers. 

16 september - Lisette & Joop

De nieuwe woon- en slaapkamer van Lisette & Joop waren op 16 september 2018 in alle Nederlandse huiskamers te bewonderen. De opdracht was een sfeervol geheel te creëren, de ruimte beter te benutten en hun nogal uiteenlopende voorkeuren en wensen succesvol samen te voegen. Zij droomt namelijk over een Ibiza-look met kleur en tierelantijnen en hij is vooral fan van eenvoudig, bruin en praktisch. Strak meets prullaria dus. Mission impossible? Echt niet!

Bekijk het resultaat >>

25 november - Marco & Ivette

Tijd voor verandering! Marco en Ivette wonen met hun twee kinderen alweer bijna vijftien jaar in een drive-in woning in Velserbroek. Na al die jaren is het tijd om het huis eens flink aan te pakken! De uitdaging? Ze kunnen beiden geen knopen doorhakken. Ai, lastig! En dat begint al met de vraag wáár ze gaan slapen. Want dat kan in hun geval ook beneden of toch beter boven?! En hoe richt je nou een slaapkamer in? 

Bekijk het resultaat >>

2 december - Alwéér verliefd! Dit keer op de slaapkamer van Hilde en Gerrit

En… Heb jij ook weer zo genoten? De nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ was te bewonderen op SBS6. En hoe! Dit keer reisden we af naar Dronten om de slaapkamer van Hilde en Gerrit een prachtige make-over te geven. Het resultaat? Adembenemend!  

Bekijk het resultaat >>

Meer Beter Bed Blogs: