Comfort Collectie

Gemak voor nu en later

Overdag bent u actief bezig. ’s Nachts wilt u uw spieren, gewrichten en hersenen goed laten ontspannen, zodat u de volgende ochtend weer energiek en zonder lichamelijke klachten opstaat.
Bekijk de boxsprings

Ga snel naar

Boxsprings
Bedden
Brochure

Boxspring Emerald

Comfort Collectie

Comfort CollectieComfort Collectie

Zeker als u wat ouder wordt, vraagt een goede nachtrust om comfort en functionaliteit. Onze Comfort Collectie sluit hier perfect op aan. De juiste combinatie van materialen zorgt voor een aangename temperatuur, optimale vochtafvoer en een goede doorbloeding. Vaarwel klachten!

Gun uzelf extra comfort

Overdag bent u actief bezig. ’s Nachts wilt u uw spieren, gewrichten en hersenen goed laten ontspannen, zodat u de volgende ochtend weer energiek en zonder lichamelijke klachten opstaat. De comfortbedden hebben een ideale in- en uitstaphoogte en zijn verkrijgbaar in elektrisch verstelbare uitvoeringen met afstandsbediening. Er zijn tal van opties en accessoires die het u nog makkelijker maken, zoals deelbare bedden, in hoogte verstelbare bodems, bedverlichting en een handige uitstaphulp. Ook medische hulpmiddelen zoals een bedlift, bedtafel en bedladder behoren tot de mogelijkheden. U koopt een bed dat past bij uw leven van nu én dat van straks.


Boxspring Emerald

In deze moderne tweepersoons boxspring geniet u van extra comfort. Zo heeft deze seniorenboxspring een extra hoge instap, wat in- en uitstappen makkelijker maakt. De vlakke boxen van pocketvering en de 6-slags gestoffeerde pocketveermatrassen (met ca. 274 veren per m²) geven uw lichaam de ondesteuning die het nodig heeft. De 7 comfortzones zorgen ervoor dat het matras zich goed naar uw lichaam vormt. Boxspring Emerald wordt geleverd inclusief hoofdbord Opaal en 7 cm hoog topmatras van HR-schuim SG38. Daarmee geniet u van een nog betere ondersteuning, extra veerkracht, ventilatie en vochtregulatie. 

 

Bekijk deze boxspring >>


Ledikanten uit de Comfort Collectie

In de Comfort Collectie vindt u verschillende ledikanten. Van degelijke tweepersoonsbedden tot uitrijdbare ledikanten, die u naar eigen wens kunt combineren met bijmeubelen. U kunt denken aan een nachtkastje en garderobekast, zodat uw slaapkamer in één stijl een warm geheel vormt.

 


Uitrijdbare ledikanten

Dit uitrijdbare comfortledikant Bienne Tradi is bijzonder praktisch. Het tweepersoonsbed is gemakkelijk in tweeën te delen, zodat u bij het stofzuigen en opmaken geen last hebt van uw rug. De hoge instap van zorgt ervoor dat u makkelijk in en uit bed stapt. Het ledikant is uit te breiden met nachtkasten en een kast en wordt geleverd exclusief bedbodems en matrassen.

 

Bekijk dit uitrijdbare ledikant >>

Het gemak van een comfortbed

 • Een seniorenbed heeft een extra hoge instap, zodat u gemakkelijk in en uit bed stapt. Klussen als opmaken en stofzuigen zijn voortaan een eenvoudige en rugsparende bezigheid.
 • Bij een seniorenbed dat elektrisch verstelbaar is, kunt u specifieke lichaamsdelen extra ondersteuning geven. Met opties als een bedlift en hoog-laag bodem verstelt u zelfs de bodem in zijn geheel in hoogte. Hierdoor belast u uw rug niet onnodig en voorkomt of vermindert u lichamelijke klachten als rugpijn.
 • Veel van onze tweepersoons comfortbedden zijn deelbaar. Zo rolt u de bedden makkelijk uit elkaar en kunt u opmaken en stofzuigen zonder te bukken. Bovendien zijn de bedden ook los van elkaar te gebruiken als twee eenpersoonsbedden.
 • Een optie in onze Comfort Collectie is de uitstapverlichting, die aangaat als u in of uit bed stapt. U maakt uw partner niet onnodig wakker en vindt in het donker toch makkelijk de weg.
 • Naast deelbare bedden, uitstapverlichting en een in hoogte verstelbare bodem, zijn er tal van andere hulpmiddelen te krijgen bij uw seniorenbed, zoals een uitstaphulp, bedladder, papegaai-arm en bedleestafel. Ideaal als u verpleging nodig hebt. Of alles graag zo lang mogelijk zelf doet!

Waarom kiezen voor een seniorenbed?

 • Uw lichaam moet ’s nachts herstellen van alle inspanningen overdag. Zeker als u ouder wordt heeft het lichaam meer hersteltijd nodig en is een goed bed geen overbodige luxe.
 • U wilt lichamelijke klachten voorkomen of verminderen. Met een seniorenbed uit onze Comfort Collectie spaart u uw rug en verminderen klachten als onrustige benen en slapeloosheid.
 • Naarmate de jaren verstrijken, wordt comfort steeds belangrijker. Doordat een seniorenbed standaard een extra hoge instap heeft, hoeft u niet te bukken bij het stofzuigen en opmaken. Ook het in- en uitstappen is makkelijker.
 • Onze seniorenbedden zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en kunnen tegen een stootje. Een bed koopt u immers niet voor een paar jaar, maar moet jarenlang meegaan.
 • Onze seniorenbedden zijn uit te breiden met tal van accessoires en hulpmiddelen. Of u nu fit en actief bent of veel tijd in bed moet doorbrengen: een comfortbed van Beter Bed past bij uw leven van nu en dat van de toekomst.
 • Bij Beter Bed nemen we alle tijd voor u. We stellen een persoonlijk slaapprofiel op, komen desgewenst aan huis voor advies en komen u zelfs thuis ophalen als u geen vervoer hebt!