Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 17 : 7
2

Leitmotiv

Sterk en tijdloze designs

Leitmotiv startte in 1980 als designwinkel in Amsterdam. Vandaag de dag is het merk niet meer weg te denken uit de Nederlandse woon- & lifestyle markt!

Bekijk Leitmotiv accessoires

Leitmotiv

Leitmotiv is een Nederlands merk met design producten, van verlichting tot kleine meubels. Leitmotiv staat voor een eigentijdse stijl. In de collectie van Leitmotiv vind je unieke lampen die je kunt ophangen of neerzetten. Door de tijdloze elementen in de collectie combineer je verlichting en meubels eenvoudig met elkaar. Je geeft je slaapkamer daarmee snel en gemakkelijk een trendy look. 

Leitmotiv
Leitmotiv tafellamp

Verrasende collectie bijzettafeljes

De collectie van Leitmotiv bestaat naast verlichting ook uit bijzettafels. Mooi als nachtkastje naast je bed of als klein tafeltje. De hippe bijzettafeltjes hebben een fijne uitstraling door het slanke frame. Ga je voor een ijzeren frame of past een houten look juist perfect in jouw slaapkamer?

Waar de laatste jaren de beton look en marmer look de grootste trends waren, is terazzo dit seizoen populair. Terrazzo is een decoratief gesteente en zeer geschikt als tafelblad. Het blad bestaat uit gegoten cement waarin stukjes marmer zijn verwerkt, wat ieder item uniek maakt.


 

Leitmotiv sfeerbeelden

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing