Silvana

100% natuurlijk beddengoed

Silvana weet dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om overdag goed te kunnen functioneren. Goed en comfortabel slapen is gezond.
Bekijk de collectie

Silvana kussens

Van extra zacht tot extra stevig

SilvanaMeer over Silvana

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nekondersteunende hoofdkussen. De collectie is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van de allerbeste materialen. De hoofdkussens en dekbedden, gemaakt van natuurlijke materialen als bamboe, katoen en latex, bieden u optimaal comfort. Hebt u last van allergieën? Ook voor u heeft Silvana een geschikt kussen en geschikt dekbed. Zo kunt u lekker slapen en de dag vol energie beginnen.

 

Kies uw ideale kussen uit  de Silvana Support collectie

Wilt u dat uw kussen en bed zo zacht mogelijk zijn? Of slaapt u juist het liefst op een stevig bed en een veerkrachtig kussen? Wat uw voorkeur ook is, Silvana Support heeft een uitgebreide collectie kussens die u optimale ondersteuning geven. Of u nu klein bent of groot, een zijslaper, rugslaper of buikslaper bent; er is altijd een kussen dat bij u past.
Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed.