Misty Morning


 

 Romantisch kant vormt de finishing touch voor de items uit de collectie van Beddinghouse in de story Misty Morning.

 Diverse knits worden gecombineerd waardoor een fijne mix ontstaat.

 Combineer de sierkussens  uit deze story van KAAT Amsterdam in uw slaapkamer voor een fijne ochend en een goede start van de dag.

 

Story Misty Morning

Na een lange autorit door een betoverend berglandschap draaien we de oprit van het landhuis op. Onze gastheer wacht ons al op met een warm onthaal. Binnen hangen aan de plafond grote kroonluchters en in de hoek brand een haardvuur. Als ik de volgende ochtend wakker word en de gordijnen open doe in het landhuis waar wij overnachten, zie ik een mistig landschap. Ik sla een warme plaid om me heen en kruip in de vensterbank. Ik kijk uit over het meer dat voor het landhuis ligt. Een dikke mist hangt boven het meer. Net boven de boomtoppen komen de eerste zonnestralen tevoorschijn.

Ik open het raam een klein stukje en snuif de frisse koele lucht op. Ik voel de belofte van een mooie zonnige frisse dag. Als ik de grote leefkeuken inloop, zie ik mijn ouders, broer en schoonzus al zitten aan een grote tafel die gedekt is met geborduurd wit tafelkleed. Op tafel staan heerlijke versgebakken croissants, kaiserbroodjes, meergranen pistolets en grote schalen met beleg. Als ik ga zitten zet mijn moeder een kop verse thee neer. We hebben allemaal vorstelijk geslapen en zijn fris en uitgerust; klaar voor een dag wandelen door de bossen en genieten van elkaars gezelschap in deze omgeving.