Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

5 : 13 : 53
18

De 7 Grote Geruststellingen van Beter Bed

Het gaat erom dat jij als klant tevreden bent; daar doen wij bij Beter Bed alles aan. Wij geloven niet alleen in aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ook zaken als de juiste service en onze unieke uitprobeergarantie maken Beter Bed net dat beetje beter.

Onze zeven geruststellingen geven jou de zekerheid die jij zoekt. Zodat jij met een gerust hart bij ons koopt én jarenlang plezier hebt van je aankoop. Want daar doen we het voor!

1. De beste prijs-kwaliteitsgarantie

Omdat wij meer dan 1.000 winkels in Europa hebben, kunnen wij groot inkopen en daarmee grote kortingen bedingen bij beddenfabrikanten. Hierdoor kunnen wij je de beste prijs-kwaliteitsgarantie bieden.

Wij krijgen kortingen bij zowel bekende als minder bekende beddenproducenten en deze kortingen verrekenen wij in de prijzen van onze producten. Van al onze producten van alle collecties en merken. Dus of je nu producten uit onze Basic collectie koopt, gaat voor de Select collectie of kiest voor een van onze exclusieve merken, je bent altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

2. Tot 100 dagen uitprobeergarantie op matrassen

Matrassen van het merk M line kun je tot 100 dagen uitproberen en omruilen. Voor de matrassen van het merk Beter Bed Select geldt in de regel 90 dagen uitprobeergarantie.

Waarschijnlijk heb je je matras bewust gekocht en ben je uitgebreid geadviseerd door onze slaapadviseurs. Hoe weloverwogen je keus ook was, het kan altijd gebeuren dat een matras in de praktijk minder goed voldoet aan je wensen en behoeften. Dat je er na een tijdje slapen toch achter komt dat je liever op een ander matras slaapt. In dat geval kun je gebruikmaken van de uitprobeergarantie van Beter Bed en je matras ruilen. Want uiteindelijk moet je gewoon tevreden zijn en kunnen genieten van een goede nachtrust!

Lees meer informatie over uitprobeergarantie

3. Meer dan 30 jaar deskundig advies en een uitstekende service

Beter Bed heeft al meer dan 30 jaar ervaring en expertise opgebouwd met het deskundig adviseren, verkopen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze nieuwe collega’s, zodat we je optimaal kunnen adviseren.

Bij ons is een bed kopen meer dan alleen uitzoeken en betalen. Wij begeleiden je in het keuzeproces, informeren je over de vele opties en kijken samen met jou naar het product dat het best bij jou past. Wij denken met je mee en ook na de aankoop staan we nog altijd voor je klaar. Wij willen dat je tevreden bent én blijft en deze missie vind je terug in onze uitstekende service en nazorg.


4. Meer dan 95% van de klanten die we nabellen, is tevreden

Wij benaderen 4 weken na levering al onze klanten (bij aanschaf van producten met een aankoopwaarde vanaf €250). Meer dan 95% geeft aan tevreden te zijn.

Wij willen dat je 100% tevreden bent. Daarom bellen we je na 4 weken altijd op, om te weten of je goed slaapt. Wij zijn er blij mee dat dat in 95% van de gevallen zo blijkt te zijn.

5. Professionele bezorging en montage

Elke dag rijden 85 vrachtwagens van Beter Bed op de Nederlandse en Belgische wegen om onze klanten blij te maken met hun bestelde bed of boxspring. Onze monteurs zijn speciaal door Beter Bed opgeleid om je slaapkamerproducten op professionele wijze te monteren en zij nemen ook alle verpakkingsmaterialen weer mee terug. Opgeruimd staat netjes.

 

6. Tot 10 jaar extra garantie

De algemene 'CBW-erkende' garantie bedraagt 2 jaar. Daarnaast geeft Beter Bed op een ruime selectie matrassen nog een extra garantie die kan oplopen tot 10 jaar.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom krijg je bij de aankoop van je bed of matras in de meeste gevallen extra garantie, bovenop de standaardgarantie van 2 jaar. Op producten van onze topmerken, zoals M line en Alpine Plus, geven wij zelfs tot 10 jaar productgarantie. Dat is nog eens gerust kopen.

Meer informatie over de productgarantie? Zie de verkoopvoorwaarden van Beter Bed.

7. Altijd 30 dagen 'niet-goed-geld-teruggarantie'

Het gaat erom dat jij als klant tevreden bent; daar doen wij bij Beter Bed alles aan. Wij geloven niet alleen in aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ook zaken als de juiste service en onze unieke uitprobeergarantie maken Beter Bed net dat beetje beter.

Dit geldt voor aankopen vanaf € 250.-. In het geval er iets technisch mis is met je aankoop, lossen we het altijd in alle redelijkheid op. De klant is bij ons immers koning. We beoordelen in eerste instantie of wij de technische klacht kunnen verhelpen. Als dit niet mogelijk is, gaan we over tot vervanging. Deze beslissing is aan Beter Bed. Je hebt bij vervanging recht op eenzelfde of soortgelijk en gelijkwaardig product. Als wij de klacht niet kunnen verhelpen of geen vervangend product kunnen aanbieden, dan krijg je je aankoopbedrag van ons terug. 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing