Reiskussen

Bijna niets slaapt zo lekker als je eigen bed thuis, maar een goed reiskussen maakt vaak al een groot verschil. Gelukkig neem je een reiskussen heel eenvoudig mee, waardoor je ook tijdens je vakantie van precies hetzelfde comfort als thuis geniet. Bekijk snel ons assortiment!

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

TEMPUR® transit reiskussen, antraciet
Meest verkocht

TEMPUR® transit reiskussen

Levertijd: Morgen in huis

79.-

1 van 1 Resultaat

Reiskussen kopen? Bekijk het aanbod bij Beter Bed!

Wil je je slaapcomfort op reis vergroten? Dan is het een goed idee om een hoofdkussen mee te nemen. Een lekker kussen is natuurlijk altijd een belangrijke factor bij het wel of niet goed slapen en zeker op vakantie. Omdat het lastig is om je gewone hoofdkussen van thuis mee te nemen is een speciaal reiskussen een ideale uitkomst! In een tentje of een hotelbed zal een reiskussen je slaapkwaliteit behoorlijk verbeteren. Het voordeel van een speciaal reiskussen is dat deze veel minder ruimte in beslag neemt, handig tijdens het reizen natuurlijk!

Jouw ideale reiskussen vind je bij Beter Bed

Reiskussens bestaan er in verschillende varianten. Zo heb je reiskussens die juist speciaal voor tijdens de reis bedoeld zijn. Bijvoorbeeld tijdens een reis met het vliegtuig of een lange rit in de auto. Deze kussens geven vaak extra ondersteuning aan je hoofd en nek, zodat je tijdens de reis kunt genieten van een comfortabel rustmoment.

Daarnaast zijn er reiskussens die echt bedoeld zijn als hoofdkussen tijdens de nacht. Het reiskussen dat je bij ons in het assortiment vindt, is ook een kussen speciaal voor tijdens de nacht. Met dit reiskussen geniet je dan ook van een heerlijk comfort net als thuis. Het reiskussen wordt in een speciale reistas geleverd die het volume in 70% af kan laten nemen. Perfect, want zo neemt het kussen bijna geen ruimte meer in beslag! 

Geniet van aantrekkelijke aanbiedingen op reiskussens

Een speciaal reiskussen klinkt in eerste instantie misschien wat overdreven, maar dat is het zeker niet. Juist op vakantie, dé periode om bij te komen en op te laden, wil je toch zeker genieten van een goede nachtrust? Het reiskussen dat je bij ons aanschaft is standaard aantrekkelijk geprijsd en dankzij een uitstekende kwaliteit kun je er jarenlang van genieten. Daarbij profiteer je het hele jaar door van speciale kortingen tijdens seizoensacties zoals de summer- en de wintersale. Het is dus zeker een goed idee om deze aanbiedingen in de gaten te houden, zodat je jouw reiskussen lekker voordelig aan kunt schaffen.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing