Beter Bed gezien op tv?

Hebt u Beter Bed op tv voorbij zien komen? Dat zou heel goed kunnen! Beter Bed heeft namelijk regelmatig tv-campagnes op meerdere Nederlandse tv-zenders. In de commercials van Beter Bed vindt u altijd een interessante aanbieding terug.

Nieuwsgierig naar de laatste commercial of bent u op zoek naar een product uit één van de commercials? Bekijk ze hieronder!


 

Merkvoordeelweken

Nu Arendal boxspring al voor € 979.-

 

Een goede nachtrust is belangrijk. Toch zijn er momenten in je leven wanneer goed slapen nóg belangrijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je gaat samenwonen, dan is die oude twijfelaar opeens wel heel erg krap. Of wanneer je een gezin bent met jonge kinderen die in de ochtend op je bed klauteren. Je merkt opeens dat het bed wel iets steviger mag zijn. En als je wat ouder wordt en de eerste pijntjes de kop op steken, wil je een bed wat meer ondersteuning biedt. Hoe dan ook; er komt een dag dat je wakker wordt en denkt: ik wil een beter bed. 

Profiteer nu van voordeel op de boxspring Kårlsson Arendal en krijg een gratis topmatras cadeau.

 

Nu alle Select matrassen 2 halen 1 betalen

 

Profiteer van de actie 1+1 gratis op alle Select matrassen! Bestelt u matrassen uit de 2 halen 1 betalen 2 selectie dan hoeven dit niet twee dezelfde matrassen te zijn, zolang deze beide zijn aangeduid als "2 halen 1 betalen". Bestelt u online op beterbed.nl een matras uit de selectie 2 halen 1 betalen, dan ontvangt u bij één matras 40% korting en bij twee matrassen 50% korting. Op een tweepersoonsmatras ontvangt u ook 50% korting.