Anti-huisstofmijt beddengoed

Bent u allergisch voor huisstofmijt? Dan bent u gebaat bij beddengoed dat een anti-huisstofmijtbehandeling heeft ondergaan. Als u uw matras beschermt met een speciale anti-allergische matrashoes, uw kussen met een anti-allergische kussenhoes en uw dekbed met een speciaal dekbedovertrek, dan krijgt huisstofmijt geen kans.

Allergie voor huisstofmijt

Allergie voor huisstofmijt

Hebt u last v een verstopte neus of niesbuien bij het opstaan? Tranende ogen of een jeukend gehemelte als u in een ruimte bent met vloerbedekking en gordijnen? Of moeite met ademhalen ’s nachts? Grote kans dat u allergisch bent voor huisstofmijt. Bij een allergie voor huisstofmijt worden de klachten veroorzaakt door een reactie op de uitwerpselen van de huisstofmijt. Aangezien de huisstofmijt zich thuis voelt op donkere ietwat vochtige plaatsen van rond de 25 graden, is uw bed de ideale plaats om zich in te nestelen. Ze voeden zich met huidschilfers van mensen en zijn dus dol op uw matras, dekbed en kussen.

Doe iets aan uw allergie! Of laat ons het doen.

In uw matras kunnen wel 1 miljoen huisstofmijten leven en klachten komen vaak ’s nachts en ‘s morgens na het opstaan naar voren. Bedenk hierbij dat u zo’n 8 uur per dag in bed doorbrengt, en u snapt dat het belangrijk is iets te doen aan uw allergie. U kunt de allergenen zoveel mogelijk vermijden en bijvoorbeeld parket of vinyl in uw slaapkamer leggen en uw stoffen gordijnen vervangen door lamellen, shutters of rolluiken. U kunt ook immonotherapie inzetten of medicijnen slikken, zogenaamde antihistaminen. Deze laatste middelen onderdrukken de klachten. Wat u ook kunt doen, is ervoor zorgen dat u zo min mogelijk last hebt van de mijten in uw bed. Simpelweg door een hoes om uw dekbed, kussen en matras te doen!