Gebruik kortingscode VAKANTIEGELD voor 8% éxtra korting op bijna alles!

: :

Twijfelaars in alle soorten en maten

Beter Bed heeft veel soorten twijfelaars in de collectie. Matrassenboxsprings, bedden met een hoge instap, ledikanten zonder bedbodem en matras en speciale seniorenbedden of kinderbedden. Allemaal passen ze in vrijwel elke slaapkamer en bieden ze een slaapplek voor één of twee personen. Dus lekker breeduit liggen in je eigen twijfelaar of gezellig samen slapen in een knus bed? Twijfel niet langer en kies jouw twijfelaar uit het aanbod van Beter Bed! 

Een breed eenpersoonsbed

Een twijfelaar is 1.20 meter breed en daarmee een lekker breed bed voor 1 persoon. Je hebt volop ruimte om te draaien en te dromen. Bovendien is uit bed vallen met een twijfelaar verleden tijd. Twijfelaars worden veel gebruikt voor kinderen en tieners. Er kan gemakkelijk een logé blijven slapen en met dit bed kan je kind vooruit tot hij of zij het huis uit gaat. Ook senioren hebben baat bij veel instapruimte en bewegingsvrijheid en kiezen vaak voor dit model bed.

Smal en ruimtebesparend tweepersoonsbed 

Ook voor twee personen is een twijfelaar geschikt en het is dan ook een prima alternatief voor een tweepersoonsbed. Zeker als je wat minder ruimte hebt, is slapen op een twijfelaar ideaal. Hij past in elke slaapkamer en op deze manier heb je, naast je bed, ook nog plaats voor een bureau of kledingkast. De twijfelaar is nog aantrekkelijker geprijsd dan een tweepersoonsbed en staat garant voor knusse nachten!