Voordelig shoppen tijdens de koele uurtjes! 10% extra korting* Gebruik code Zomer10

: :

Oude matras retour

Lever je oude matras in bij levering

Koop je een nieuw matras bij Beter Bed? Dan kun je je oude matras bij ons inleveren (m.u.v. Emma matrassen, matrassen geleverd door PostNL en topmatrassen). Je krijgt van ons een matraszak waarin je je oude matras kunt verpakken. Doe het matras hierin en plak de zak dicht met tape. Bij de levering van je nieuwe matras nemen wij je oude exemplaar direct mee. Zorg je ervoor dat de matraszak, indien mogelijk, netjes klaarstaat op de begane grond? 

Verantwoord recyclen

Het matras laten we door een gespecialiseerd bedrijf recyclen. Gemakkelijk voor jou én goed voor het milieu. Je kunt eenmalig gebruik maken van de omruilggarantie. Het is voor ons helaas niet mogelijk om je bed en andere producten in te nemen.

De kosten voor deze service bedragen € 24,95 voor een eenpersoonsmatras en € 34,95 voor een tweepersoonsmatras.

Zo werkt het:


 

1. Nieuw matras

Je hebt een nieuw matras gekocht.

2. Kies voor matras retour

Geef aan dat je je oude matras wilt laten ophalen door Beter Bed. De kosten voor deze service bedragen € 24,95 voor een eenpersoonsmatras en € 34,95 voor een tweepersoonsmatras.

3. Ontvang een matraszak

Je krijgt van ons een matraszak waarin je je oude matras kunt verpakken. Doe het matras hierin en plak de zak dicht met tape. 

4. Inpakken

Verpak het matras in de matraszak en plak de zak dicht met tape.

5. Zet je oude matras klaar

Zet op de bezorgdag je oude verpakte matras klaar op de begane grond (indien mogelijk). Onze bezorgers kunnen het dan snel en gemakkelijk meenemen. 

 

6. Recycling

Beter Bed zorgt ervoor dat je oude matrassen op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gerecycled worden.