Onze winkels zijn vanaf woensdag weer geopend, maak nu alvast een afspraak!

Bekijk onze scherpe krokusdeals en maak gebruik van nog eens 15% éxtra korting met code krokus15 

3 : 9 : 32
53
Corona informatie pagina

Meestgestelde vragen rondom het coronavirus

Bekijk hier de meestgestelde vragen met betrekking tot de maatregelen rondom het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen en we staan klaar om je te adviseren. Onze winkels zijn vanaf 15 december tijdelijk gesloten. Persoonlijk slaapadvies op afstand? Onze slaapadviseurs helpen je graag tijdens een video- of belafspraak. Live in de winkel, gewoon vanuit huis! Maak hier een afspraak! 


 

Vragen over bezorging:

Zeker! We bezorgen nog steeds al onze slaapkamerartikelen bij jou thuis. Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op. Let op: tijdelijk leveren we niet in Duitsland.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Bezorgers die niet fit zijn worden niet op pad gestuurd.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Wij schudden momenteel geen handen.

Onze bezorgers zijn in het bezit van wegwerphandschoenen en desinfectie middelen. Hier zullen zij gebruik van maken.

Vragen over winkelbezoek:

Vanaf 15 december zijn al onze Beter Bed winkels gesloten. Deze maatregelen zijn nodig om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Beter Bed houdt de ontwikkelingen en de te nemen maatregelen nauwlettend in de gaten. Wanneer de overheid het toestaat om onze winkels weer te openen, staat ook Beter Bed weer voor je klaar. Wij houden je up-to-date via deze pagina.

Ja dit kan met Click&Collect. Click & Collect geeft je de mogelijkheid om online producten te bekijken, telefonisch te bestellen en af te halen bij een door jou gekozen Beter Bed winkel. 

Meer info over Click & Collect

Heb je een bestelling geplaatst om in de winkel te leveren, dan worden deze zonder extra kosten bij je thuisbezorgd. Je wordt hierover geïnformeerd per e-mail.

Dat is momenteel niet mogelijk. Onze winkels zijn momenteel gesloten.
Je vindt alle info over retourneren op deze pagina:

Meer info over retourneren

Vanaf 10 februari a.s. is het waarschijnlijk weer mogelijk om artikelen op te halen in de winkel. Kijk hiervoor op onze speciale Click&Collect pagina.

Naar Click&Collect

Zolang de winkels gesloten zijn, kun je de adviseur ook telefonisch spreken. Bel hiervoor met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Vragen over online:

Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd. Hou daarnaast ook rekening met eventuele langere levertijden dan dat je van ons gewend bent.

Zeker! Je vindt meer advies over bedden, boxsprings, beddengoed en nog veel meer op onze adviespagina's.

Ik wil online advies

 

Ook onze klantenservice staat voor jou klaar. Zij zorgen ervoor dat je zowel via WhatsApp, chat en telefonisch het juiste advies krijgt!
Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur via WhatsApp, chat en telefonisch.

Contact met de klantenservice

Door extra drukte bij ons, in de markt en bij onze toeleveranciers kan het zijn dat producten een langere levertijd dan gebruikelijk hebben. We doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas hebben ook wij dit niet zelf in de hand, maar we vinden het wel belangrijk hier duidelijk over te communiceren. We hopen hiervoor op je begrip.

Bezorgen

Bezorgingen gaan gewoon door

Maar wel nét even anders

Winkels

Onze winkels zijn gesloten

Natuurlijk kun je online bij ons terecht om te shoppen of voor advies. 

Webwinkel

De webwinkel is 24/7 open

Oók voor digitaal slaapadvies. 

Handen schudden

We schudden uit voorzorg geen handen

En we reinigen onze handen regelmatig

1,5 meter afstand

Houd 1,5 meter afstand

Die ruimte geven we je ook

 

Mondkapjes

We dragen mondkapjes

Jij ook? Het dragen van een mondkapje is verplicht. 


 

Is je vraag nog niet beantwoord?

Bekijk dan de algemene meestgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing