Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

10 : 5 : 23
48
Corona informatie pagina

Meestgestelde vragen rondom het coronavirus

Bekijk hier de meestgestelde vragen met betrekking tot de maatregelen rondom het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen en we staan klaar om je te adviseren. Onze winkels zijn weer helemaal geopend. Wil je toch liever een persoonlijk beter slapen advies? Maak dan een afspraak


 

Vragen over bezorging:

Zeker! We bezorgen nog steeds al onze slaapkamerartikelen bij jou thuis. Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Bezorgers die niet fit zijn worden niet op pad gestuurd.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Wij schudden momenteel geen handen.

Vragen over winkelbezoek:

Jazeker! We zijn weer geheel geopend, ook zonder afspraak. Kom gerust langs in de winkel om onze collectie vrijblijvend te bekijken! Wil je toch liever een afspraak maken voor een persoonlijk beter slapen advies? Dat kan ook! 

 

Maak een afspraak

Jazeker, Het bezoeken van onze winkels is weer zonder afspraak mogelijk. Daarnaast kan je ook je artikelen volgens click&collect bij ons ophalen. Voor meer informatie bekijk je onderstaande pagina.

 

Click & collect

Je kunt je bestelling zowel in de winkel als bij jou thuis door ons laten leveren!

Het is mogelijk om artikelen op te halen in de winkel. Daarnaast kan je artikelen ook nog volgens click&collect ophalen. Voor meer informatie kijk je op onderstaande pagina.

 

Naar Click&Collect

Onze slaapadviseurs staan zowel in de winkel, als telefonisch voor je klaar. Bel hiervoor met onze klantenservice.

 

Neem contact met ons op

Vragen over online:

Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd. Hou daarnaast ook rekening met eventuele langere levertijden dan dat je van ons gewend bent.

Zeker! Je vindt meer advies over bedden, boxsprings, beddengoed en nog veel meer op onze adviespagina's.

Ik wil online advies

 

Ook onze klantenservice staat voor jou klaar. Zij zorgen ervoor dat je zowel via WhatsApp, chat en telefonisch het juiste advies krijgt!
Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur via WhatsApp, chat en telefonisch.

Contact met de klantenservice

Door extra drukte bij ons, in de markt en bij onze toeleveranciers kan het zijn dat producten een langere levertijd dan gebruikelijk hebben. We doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas hebben ook wij dit niet zelf in de hand, maar we vinden het wel belangrijk hier duidelijk over te communiceren. We hopen hiervoor op je begrip.

Bezorgen

Bezorgingen gaan gewoon door

We zorgen wel voor een gepaste afstand!

Winkels

Onze winkels zijn weer open!

En je kunt natuurlijk ook online bij ons terecht om te shoppen of voor advies. 

Webwinkel

De webwinkel is 24/7 open

Oók voor digitaal slaapadvies. 

Handen schudden

We schudden uit voorzorg geen handen

En we reinigen onze handen regelmatig

1,5 meter afstand

Houd 1,5 meter afstand

Die ruimte geven we je ook

 

Mondkapjes

Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen

Het mag uiteraard wel

 


 

Is je vraag nog niet beantwoord?

Bekijk dan de algemene meestgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing