Wij trakteren! Tot 50% korting

4 : 7 : 7
36
service en garantie

Service en garantie

Voor alle producten die je online bestelt, geldt dat je het recht hebt de koop voor ontvangst van de artikelen kosteloos te ontbinden. Je ontvangt dan het reeds betaalde aankoopbedrag terug. Na ontvangst van de artikelen geldt dat je het recht hebt om de koop binnen veertien werkdagen na ontvangst te ontbinden. Bekijk hiervoor de Algemene Voorwaarden.

Bij ieder product is aangegeven of het gemonteerd wordt bij levering. Is dit het geval? Dan kun je gebruikmaken van de zichtgarantie tot het moment dat het artikel uit de verpakking gehaald en gemonteerd wordt. Na de montage vervalt de zichtgarantie.

Voor alle overige producten geldt dat je het recht hebt om de koop binnen veertien werkdagen na ontvangst van de artikelen kosteloos te ontbinden. In de Algemene Voorwaarden lees je de volledige voorwaarden.

Service

Bij Beter Bed sta jij als klant centraal. Wij stellen alles in het werk om je een heerlijke nachtrust te bezorgen. Op onze website vind je veel informatie over onze producten en service. Heb je een vraag? Of ben je onverhoopt niet tevreden over een product of onze service? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Samen kijken we dan naar een passende oplossing.

Heb je hulp of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

 

Garantie

Garantiebepalingen

  1. Beter Bed is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Op jouw aankoop is daarom de garantieregeling in de CBW-voorwaarden van toepassing.
  2. Daarbij profiteer je van onze Beter Bed Garantie en kun je bovendien de Extra Beter Bed Garantie aanschaffen. Je vindt hierover meer informatie in de Verkoopvoorwaarden.
  3. Op textielproducten zit een jaar garantie. Uit hygiënisch oogpunt is het ruilen van textielproducten alleen mogelijk als de verpakking ongeopend is.
  4. Op showroomproducten ontvang je geen garantie.
  5. De garantie gaat in op het moment dat je het product in je bezit hebt.
  6. Koop je online? Dan zijn onze Online verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Garantievoorwaarden

Wil je aanspraak maken op de CBW-garantie en/of de (Extra) Beter Bed Garantie? Dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kunt aantonen dat je de aankoop hebt gedaan bij Beter Bed.
  • Het product is onbeschadigd en schoon.
  • Je hebt het product gebruikt volgens de instructies.

Bekijk de Algemene Voorwaarden van Beter Bed

 

Klachten

Heb je een klacht?

Wij doen er alles aan om je de best mogelijke service te bieden. Natuurlijk kan er helaas altijd iets mis gaan. We lossen de klacht graag zo snel mogelijk samen met jou op.

Wij kunnen je het snelst van dienst zijn wanneer je contact opneemt met onze klantenservice. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0413 - 33 88 00 of een e-mailsturen via [email protected]. Heb je een ordernummer? Vermeld deze dan bij de klacht, dan kunnen wij je nog sneller helpen.

Onafhankelijke geschillencommissie

Als je vindt dat je klacht niet goed is opgelost, dan kun je terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie.

Ook kun je voor online geschillenbeslechting terecht op het ODR-platform.

 

Advies bij plaagdieren

De bedwants (ook wel bekend onder de naam wandluis) komt tegenwoordig weer vaker voor in Nederland. De insecten zijn niet gevaarlijk voor mensen, maar zorgen wel voor onaangename jeuk. Meestal worden bedwantsen ongemerkt meegenomen vanuit het buitenland via kleding of koffer. Hun aanwezigheid heeft niets te maken met hygiëne, stof of gebrekkige schoonmaak. Ze verschuilen zich graag in matrassen (vandaar de naam bedwants) en kieren of naden in de slaapkamer. Ze zijn namelijk dol op CO2, dat vrijkomt bij het uitademen. Bedwantsen zijn moeilijk te bestrijden. De eitjes zijn zeer klein en met het blote oog nauwelijks te zien. Het is uitgesloten dat bedwantsen in nieuwe matrassen voorkomen.

Alleen professionele bestrijders kunnen de insecten effectief bestrijden. Zij zijn gespecialiseerd in het detecteren en determineren van insecten, waaronder de bedwants. Hier zijn diverse methoden voor beschikbaar.

Mocht je overlast hebben van bedwantsen of een andere diersoort en twijfel je of deze waarneming correct is? Via onderstaande link vind je een volledig overzicht van en actuele informatie over de in Nederland voorkomende diersoorten, hun verspreiding en levenswijze. Hier vind je tevens uitgebreide informatie over de bedwants.

http://www.kad.nl/nl/diensten/

Je kunt ook bellen met het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen) via 0317 – 41 96 60 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur) of de website bezoeken voor meer informatie:

www.kad.nl

Het KAD is het onafhankelijke landelijke kenniscentrum voor informatie en advies, onderzoek en opleiding op het gebied van preventie en bestrijding van dierplagen. Je kunt hier met al je vragen terecht.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing