Tijdens de woonmaand 10% extra korting op heel veel* gebruik code wonen10

0 : 4 : 28
28
Terug naar het overzicht

sofabed als huis met slaaplade Dallas

390.-

Levertijd: 10 weken Uitleg

Inclusief lattenbodem, uitvalbeveiliging en bedlade

Stijlvol kinderbed om te slapen én spelen

In neutraal en hoogwaardig grenen

Het huisbed Dallas van Vipack is een kinderbed met een stijlvol design. Niet alleen superleuk, het is een echte blikvanger voor iedere kinderkamer. In dit stevige, originele bed zal jouw kind heerlijk slapen in zijn of haar eigen knusse huisje! Het bed is gemaakt van massief grenen hout en heeft langs 3 zijden een uitvalbeveiliging. Door de neutrale kleuren past dit bed in iedere slaapkamer. Het bed wordt geleverd inclusief bedlade, uitvalbeveiliging en lattenbodem maar, exclusief matras die je naar eigen keuze kunt bijkopen. De bedlade is ideaal als opberglade of als slaapplek voor een logé. Op dit kinderbed is slapen én spelen voor ieder kind een feestje! Bekijk de andere meubelen uit de Vipack Dallas-serie voor andere mogelijkheden, met of zonder bedlade of uitvalbeveiliging.

Vipack meubelen
De slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.

Zo houd je het langer mooi
Neem de kindermeubelen af en toe af met een vochtig doekje en houd het zo eenvoudig stofvrij.

Levering & garantie
Deze set wordt bij je thuisbezorgd tot in je slaapkamer, waarna je hem zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten. Je ontvangt 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive