MENU

Beter Bed Bergen op Zoom, Van Konijnenburgweg 1, 4611 HK Bergen op Zoom

Twee verdiepingen slaapinspiratie
  • Beter Bed Bergen op Zoom
  • Beter Bed Bergen op Zoom
  • Beter Bed Bergen op Zoom
  • Beter Bed Bergen op Zoom
  • Beter Bed Bergen op Zoom
  • Beter Bed Bergen op Zoom

Normale openingstijden

Maandag
13.00-17.30
Dinsdag
10.00-17.30
Woensdag
10.00-17.30
Donderdag
10.00-17.30
Vrijdag
10.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
Gesloten

Koopzondagen en feestdagen

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (0164) 21 14 05

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Bergen op Zoom

10 / 10

Uitstekende service, van winkel-bezoek tot en met de aflevering in de slaapkamer! Winkelpersoneel heeft voldoende productkennis en is niet te beroerd om een stapje extra te doen voor zijn/haar klanten. Bij de aflevering word je exact op de hoogte gehouden van het verwachte lever-tijdstip dmv een mail van tevoren, een sms op de dag zelf

10 / 10

Bezoek aan de winkel : prettig geadviseerd , er werd ruimschoots de tijd genomenBezorging en montage : berichtgeving ruim op tijd , vriendelijke beleefde bezorgers , snelle montage en instructie , afvoer van alle verpakkingsmaterialen .

10 / 10

wij zijn ook nu weer zeer goed geholpen in de winkel en de bezorging is naar grote tevredenheid verlopen

10 / 10

De uitgebreide voorlichting van de verkoopster kwam overtuigend over en adviseerde proefliggen bij diverse bedden om het onderscheid aan te duiden en dus te ervaren. Dat naast een uitgebreide keuze in prijzen die bovendien voordelig oogden. Verkoopster legde vrijblijvend alle kenmerken op papier vastom de gegevens te onthouden. Zonder koopdruk. Na even bij een buurwinkel te vergelijken was ik helemaal overtuigd en ben direct de koop gana tekenen.

Meer informatie over Beter Bed Bergen op Zoom

Beter Bed winkel Bergen op Zoom

In onze beddenwinkel te Bergen op Zoom bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Bergen op Zoom verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Bergen op Zoom?

Beter Bed Bergen op Zoom bevindt zich op Woonboulevard Bergen op Zoom nabij de Van Konijnenburgweg in de buurt van de winkels van Leen Bakker, Carpetright, Sanidump, Kwantum en Jysk.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis voor de deur parkeren.

Het team van Beter Bed Bergen op Zoom staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!