MENU

Beter Bed Gouda, Elburgplein 16, 2803 PX Gouda

Wij zijn verhuisd van de Kampenringweg naar het Elburgplein! Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe winkel.
  • Beter Bed Gouda
  • Beter Bed Gouda

Normale openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
12.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
02 - 07
12.00-17.00
Zondag
09 - 07
12.00-17.00

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (0182) 69 97 82

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Gouda

10 / 10

wij zijn heel tevreden en blij met onze aankoopen volgens ons valt er niets te verbeteren

10 / 10

Wij zijn goed voorbereid (na bezoek aan ***- zusje van BeterBed) bij BeterBed in Gouda gaan shoppen. Wij kwamen de winkel uit met een volautomatisch boxspring van Karlsson op wieltjes. We moesten echter wel een maand wachten voordat we het bed thuis bezorgd kregen.Wat een keurige bezorging. Het bed werd in sneltreinvaart gemonteerd, de verpakking werd opgeruimd en meegenomen en na een duidelijke uitleg van het elektrische systeem (op-en neer etc) hoefden wij pas het restant te betalen en weg waren de twee monteurs/bezorgers. Wat een team, wat een bed. De toppers waren echter wel een slippertje! Dus de volgende dag Matras Grip gekocht bij BeterBed. Ja , dat had gratis gemogen!

10 / 10

Ik kwam met een droevig probleem, er is heel erg met mij en zoon meegedacht en goed geadviseerd. Wij zijn gewoon heel tevreden en als ik weer iets nodig heb ga ik zeker terug!! naar Beter Bed.

10 / 10

toppertjes

Meer informatie over Beter Bed Gouda

Beter Bed winkel Gouda

In onze beddenwinkel te Gouda bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Gouda verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Gouda?

Beter Bed Gouda is gevestigd op de boulevard GO-Stores, aan de A20 (afslag 11 Gouda) in de buurt van de winkels van Pronto en Kwantum, in de hoek naast de Vrijbuiter

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis voor de deur parkeren.

Het team van Beter Bed Gouda staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!