MENU

Beter Bed Heerenveen, Beurtschip 33, 8447 CL Heerenveen

  • Beter Bed Heerenveen
  • Beter Bed Heerenveen
  • Beter Bed Heerenveen
  • Beter Bed Heerenveen
  • Beter Bed Heerenveen

Normale openingstijden

Maandag
13.00-17.30
Dinsdag
10.00-17.30
Woensdag
10.00-17.30
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-17.30
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
Gesloten

Koopzondagen en feestdagen

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (0513) 62 86 27

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren voor de winkel.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Heerenveen

10 / 10

Ik ben zeer tevreden over de informatie die we kregen, het uitproberen van de verschillende producten en de tijd die de medewerkster voor ons nam. We raden deze winkel zeker aan.

10 / 10

Ik ben erg tevreden. Het personeel is vriendelijk en vakkundig en heb prima advies gekregen over een aan te schaffen boxspring bed. Heb het bed inmiddels besteld tezamen met een nieuw dekbed mede omdat de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde is.

10 / 10

Geen opmerkingen

10 / 10

Dik tevreden, bekwame vriendelijke medewerkers die alle tijd voor je hebben en niet geheel onbelangrijk lekkere koffie schenken.

Meer informatie over Beter Bed Heerenveen

Beter Bed winkel Heerenveen

In onze beddenwinkel te Heerenveen bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Heerenveen verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Heerenveen?

Beter Bed Heerenveen bevindt zich nabij de rotonde op de Jousterweg in de buurt van de winkels van Kwantum, Nieuwenhuis Keukens, Peugeot Hijlkema en Leen Bakker.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis voor de deur parkeren.

Het team van Beter Bed Heerenveen staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!