MENU

Beter Bed Leeuwarden, De Centrale 27, 8924 CZ Leeuwarden

  • Beter Bed Leeuwarden
  • Beter Bed Leeuwarden
  • Beter Bed Leeuwarden
  • Beter Bed Leeuwarden
  • Beter Bed Leeuwarden
  • Beter Bed Leeuwarden

Normale openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
12.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

2e Pinksterdag
21 - 05
10.00-17.00
Zondag
27 - 05
12.00-17.00
Zondag
03 - 06
12.00-17.00
Zondag
10 - 06
12.00-17.00

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (058) 213 14 40

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren voor de winkel.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Leeuwarden

10 / 10

Wij zijn erg tevreden over de service van Beter Bed.

10 / 10

Een,in onze ogen keurige zaak die ruime keuze heeft tegen redelijke prijzen. Bovendien word je er vriendelijk en korrect geholpen door deskundig personeel.

10 / 10

Vanaf het moment van binnenkomen in de winkel t/m afleveren van mijn bestelling heb ik een fijn gevoel gehad bij Beterbed. De productkennis is hoog en de beloften worden stipt nagekomen. Ik zal zeker terugkomen bij deze zaak ondanks, of misschien juist dankzij dat winkelen niet mijn hobby is ??

10 / 10

Wij zijn tevreden over uw bedrijf. Een tip voor deb verkopers in de winkel, zorg dat je kennis hebt over materiaal, levensduur, gewicht koper passend bij juiste matras. Informeer de klant das ook over.

Meer informatie over Beter Bed Leeuwarden

Beter Bed winkel Leeuwarden

In onze beddenwinkel te Leeuwarden bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Leeuwarden verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Leeuwarden?

De Beter Bed winkel in Leeuwarden bevindt zich op het grootste winkelplein van Noord-Nederland, Winkelpark De Centrale. Op het plein zijn onder andere Media Markt, Decathlon, Swiss Sense, Leen Bakker en Brugman Keukens gevestigd en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het team van Beter Bed Leeuwarden staat voor u klaar in onze beddenzaak met een kop koffie en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!