MENU

Beter Bed Stadskanaal, Navolaan 36 a, 9501 VJ Stadskanaal

  • Beter Bed Stadskanaal
  • Beter Bed Stadskanaal
  • Beter Bed Stadskanaal
  • Beter Bed Stadskanaal
  • Beter Bed Stadskanaal
  • Beter Bed Stadskanaal

Normale openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
Gesloten

Koopzondagen en feestdagen

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (0599) 65 75 92

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Stadskanaal

8 / 10

Nvt

10 / 10

Het feit, dat wij bij Beter Bed zijn gaan kopen op grond van eerdere ervaringen met Beter Bed, is het beste bewijs dat wij het bedrijf geweldig vonden en vinden. Wij hebben op geen enkele wijze elders of anderszins gezocht. Onze ervaring met Beter Bed was voor ons voldoende.Overigens, dat er geen slaapprofiel is gemaakt, was omdat dat overbodig was. Het is wel met ons besproken.

8 / 10

Produkt is nog niet geleverd. Maar heb vertrouwen in dat het goed komt!

10 / 10

Uw bedrijf overtrof al onze verwachtingen wat betreft service, producten en klantvriendelijkheid.Een tip zou misschien kunnen zijn dat de signing aan de buitenkant van de winkel niet laat zien hoe de binnenzijde is. Buitenzijde mag meer kwaliteit uitstralen.

Meer informatie over Beter Bed Stadskanaal

Beter Bed winkel Stadskanaal

In onze beddenwinkel te Stadskanaal bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Stadskanaal verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Stadskanaal?

De Beter Bed winkel in Stadskanaal ligt aan woonboulevard Navolaan, in de buurt van de winkels Leen Bakker en Jysk.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats, welke zich voor de deur van onze winkel bevindt.

Het team van Beter Bed Stadskanaal staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!