MENU

Beter Bed Utrecht, Kaap de Goede Hooplaan 9, 3526 AR Utrecht

Twee verdiepingen slaapinspiratie. In ons filiaal is een lift aanwezig.
  • Beter Bed Utrecht
  • Beter Bed Utrecht
  • Beter Bed Utrecht
  • Beter Bed Utrecht
  • Beter Bed Utrecht

Normale openingstijden

Maandag
12.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
11.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
21 - 01
11.00-17.00
Zondag
28 - 01
11.00-17.00

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (030) 280 41 45

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur.

In ons filiaal is een lift aanwezig.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Utrecht

8 / 10

Tot nu toe zijn we tevreden over beter Bed, de naam zegt het al....We zouden graag de netto prijzen zien i.p.v. 2e matras gratis etc.

10 / 10

vriendelijke en goed luisterende verkopers

8 / 10

Betere koffie schenken,Voor de rest zeeeeeer tevreden

10 / 10

Vriendelijke duidelijke uitleg. Er werd goed geluisterd naar de wensen van de klant. Het was ook mogelijk om over de prijs en aanvullende artikelen te praten.

Meer informatie over Beter Bed Utrecht

Beter Bed winkel Utrecht

In onze beddenwinkel te Utrecht bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Utrecht verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Utrecht?

Beter Bed Utrecht bevindt zich op de Woonboulevard Utrecht, aan de E35 in de buurt van de winkels van Ikea, Goossens Slapen, BeddenREUS en Swiss Sense.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis voor de deur parkeren

Het team van Beter Bed Utrecht staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!