MENU

Beter Bed Veenendaal, Groeneveldselaan 51, 3903 AX Veenendaal

  • Beter Bed Veenendaal
  • Beter Bed Veenendaal
  • Beter Bed Veenendaal
  • Beter Bed Veenendaal
  • Beter Bed Veenendaal
  • Beter Bed Veenendaal

Normale openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-18.00
Vrijdag
10.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
Gesloten

Koopzondagen en feestdagen

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (0318) 56 57 31

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Veenendaal

10 / 10

Beter Bed: heeft bij ons een compleet, ledikant, lattenbodem, matrassen en een set zelfdragende poten perfect afgeleverd en gemonteerd, verpakkingsmatreaal is mee terug genomen. Onze complimenten aan de gehele organisatie van Beter Bed.

10 / 10

Zeer tevreden, behulpzaam personeel

10 / 10

Van orientatie tot montage thuis fantastisch geholpen. Werkelijk uniek, met hoeveel aandacht voor mijn persoonlijke wensen ik door de dame op de winkelvloer te veenendaal vriendelijk, informatief en praktisch geholpen werd. Geheel vrijblijvend werd alle tijd voor mij genomen en kon ik persoonlijk ervaren welk bed voor mij het meest geschikt en prettig is. Beterbed neemt alle zorgen weg, van levertijd tot montage aan huis. En de medewerkers zijn zo vriendelijk...ik ben eigenlijk best benieuwd naar hoe je dit als organisatie voor elkaar krijgt. Ik hoop in ieder geval dat mijn waardering bij de juiste personen terecht komt. Bedankt!

10 / 10

Zeer klantvriendelijke houding van het personeel; in de winkel, bij Customer Service en ook van het bezorgend personeel! Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Beter Bed.

Meer informatie over Beter Bed Veenendaal

Beter Bed winkel Veenendaal

In onze beddenwinkel te Veenendaal bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Veenendaal verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Veenendaal?

Beter Bed Veenendaal bevindt zich op industrieterrein het Ambacht nabij de Parallelweg in de buurt van de winkels van Kwantum, TotaalBED, Praxis, Leen Bakker en Karwei.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis voor de deur parkeren.

Het team van Beter Bed Veenendaal staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!