MENU

Beter Bed Venlo, Nijmeegseweg 12, 5916 PT Venlo

  • Beter Bed Venlo

Normale openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
12.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
25 - 06
12.00-17.00
Zondag
02 - 07
12.00-17.00
Zondag
09 - 07
12.00-17.00

Afspraak maken

  • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
  • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
  • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (077) 321 12 22

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Venlo

10 / 10

Alleen ervaring met vestiging Venlo van uw bedrijf, welke zeer positief in mijn herinnering blijft. Ik ben zeer tevreden over de ontvangst, de voorlichting en de afhandeling van mijn aankoop. Ik zie geen noodzaak voor verbetering in deze vestiging of de nabehandeling tot heden.

10 / 10

Ik ben zeer tevreden over de hulp en advies dat ik gekregen heb. Verder vind ik dat de winkel in Venlo er keurig en net uitziet. Als men voor de zaak staat en door de ruiten naar binnen kijkt voelt dit als een uitnodiging om binnen te gaan kijken. Mijn bezoek is tekort geweest om iets te ontdekken, wat verbeterd kan worden. Het enige wat ik graag gezien zou hebben is een tekening of schets van de door mij gekochte matras. ( artikel nr. 466353 platinum pocket sup 090x200 extra type 11.383) ik bedoel dan de in de matras gebruikte materialen. *** heeft me hier wel een uitleg over gegeven, maar zichtbaar in een schets of zo, spreekt meer aan. Ik heb er niet naar gevraagd bij mijn vertrek, anders had ik dit waarschijnlijk wel gekregen. Wanneer dit bij U voorhande is, zie ik deze gegevens graag nog tegemoet.

10 / 10

Zeer kundig, betrouwbaar en behulpzaam personeel. Goed advies. Maken waar wat ze beloven.

10 / 10

goede kwaliteit prijs verhouding ervaren verkopers en goede bezorgers. Alles super verlopen.

Meer informatie over Beter Bed Venlo

Beter Bed winkel Venlo

In onze beddenwinkel te Venlo bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Venlo verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Venlo?

Beter Bed Venlo bevindt zich nabij de Nijmeegseweg N271 en de Weselseweg (afslag A73 Venlo Noord) in de buurt van de winkel van Kwantum.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Het team van Beter Bed Venlo staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!