MENU

Beter Bed Woerden, Finse Golf 6 a, 3446 CK Woerden

Twee verdiepingen slaapinspiratie. In ons filiaal is een lift aanwezig.
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden
 • Beter Bed Woerden

Normale openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.00-18.00
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-18.00
Vrijdag
10.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
12.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
24 - 09
12.00-17.00
Zondag
01 - 10
12.00-17.00
Zondag
08 - 10
12.00-17.00
Zondag
15 - 10
12.00-17.00

Afspraak maken

 • Deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op uw slaapwensen
 • Persoonlijke aandacht wanneer het u uitkomt
 • Alle producten zien en uitproberen bij een winkel bij u in de buurt

Contactgegevens

T: (0348) 43 20 89

E:

Bereikbaarheid en parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur.

In ons filiaal is een lift aanwezig.

Routeplanner

Reviews Beter Bed Woerden

6 / 10

zie mijn eerder gegeven info

10 / 10

Prima zaak.

8 / 10

Ik ben van de bed- en matras-speciaalzaken alleen bij Beter Bed geweest, dus ik kan moeilijk vergelijken, maar ik was was zeer tevreden over mijn bezoek aan BB.

10 / 10

een goed en kundig bedrijf op slaap gebiedverbetering:het HOOFDKANTOOR moet veeeeeel minder wachtwoorden in gebruik gaan nemen. dat elke maand een ander wachtwoord nodig heeft is logisch ivm hackers. maar maak het niet zo moeilijk. ook de site met santandair moet het HOOFDKANTOOR verbeteren zodat medewerkers veel makkelijker op de site kunnen komen.op het winkelpersoneel valt niets aan te merken. dat zijn mensen die hart voor het bedrijf hebben.

Meer informatie over Beter Bed Woerden

Beter Bed winkel Woerden

In onze beddenwinkel te Woerden bieden wij kwalitatief goede producten voor uw slaapkamer tegen een scherpe prijs. Onze slaapadviseurs voorzien u van deskundig slaapadvies, wat geheel is afgestemd op uw wensen. Bij een goed advies zijn diverse factoren van belang, zoals uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten. Niets is zo persoonlijk als slapen, en dus krijgt u bij ons de persoonlijke aandacht die u verdient. Zodat u weet welk product het best bij u past en u jarenlang verzekerd bent van een goede nachtrust!
Breed assortiment bedden en matrassen
In onze beddenzaak vindt u een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems. Ons assortiment bestaat verder uit bijpassende meubelen voor uw slaapkamer zoals nachtkastjes, kasten en hockers. Ook voor duurzaam bedtextiel en modieuze accessoires moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedovertrekken of om moltons, matrasbeschermers, vouwbedden en sierkussens. Beter Bed staat voor slapen van a tot z.

In onze modern ingerichte beddenspeciaalzaak te Woerden verkopen we producten van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals M Line, in de collectie.

Hoe vindt u onze beddenwinkel in Woerden?

Beter Bed Woerden bevindt zich aan de Finse Golf, aan de A12 (afslag 14 Woerden) in de buurt van de winkels van Praxis, Mandemakers Keukens en Kwantum.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis voor de deur parkeren.

Het team van Beter Bed Woerden staat voor u klaar met een kop koffie in onze beddenzaak en voorziet u graag van deskundig slaapadvies. Geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs!