LAATSTE DAG 15% extra korting op bijna alles!* Gebruik code: SLAPEN15

: :

Beter Bed Sneek, Smidsstraat 12G, 8601WB Sneek

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0515) 33 50 01

E: Sneek@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Sneek: uitgebreide collectie in onze beddenwinkel

Bij Beter Bed Sneek kun je rekenen op een slaapadvies op maat. Onze enthousiaste slaapadviseurs doen er alles aan om je met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. In onze ruime beddenwinkel van twee verdiepingen vind je een uitgebreide collectie, die uiteenloopt van bedden, matrassen, kussen, boxsprings en ledikanten tot moltons, matrasbeschermers, sierkussens en duurzaam beddengoed. Beter Bed Sneek heeft ook een outlet met slaapproducten uit de oude collectie tegen hoge kortingen.

De beste beddenwinkel van Sneek

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Sneek hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Sneek staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Friesland!

Daarom gaat u naar Beter Bed Sneek

  • Beter Bed Sneek vind je op Woonboulevard Sneek, aan de N7
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur
  • De koffie staat altijd voor je klaar
  • Er is een lift aanwezig