Beter Bed Alkmaar, Koedijkerstraat 9, 1823CR Alkmaar

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (072) 531 54 07

E: alkmaaroverstad@beterbed.nl

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Alkmaar: direct een vertrouwd gevoel

Niets is zo persoonlijk als slapen. Daarom krijgt u bij Beter Bed Alkmaar de persoonlijke aandacht die u verdient. Onze deskundige slaapadviseurs, variërend in leeftijd, hebben niet alleen de nodige kennis en ervaring, zij zijn ook enthousiast en gezellig en helpen u met humor. Zo geeft Beter Bed Alkmaar u direct een vertrouwd gevoel. Of het nu gaat over onze bedden, boxsprings, matrassen, kussens of meubelen, over de montage of over uw slaaphouding en persoonlijke wensen; wij geven u altijd een eerlijk advies. Zo bent u jarenlang verzekerd van een goede nachtrust en een optimaal slaapcomfort met het juiste product.

De meest deskundige beddenwinkel van Alkmaar Overstad

Bij onze beddenwinkel in Alkmaar Overstad geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals Beter Bed Select, Kårlsson en Alpine Plus, maar ook over topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Alkmaar Overstad komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Noord-Holland!

Daarom gaat u naar Beter Bed Alkmaar

  • Beter Bed Alkmaar vindt u op woonboulevard Alkmaar Overstad Woonwinkels nabij de A9.

  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.